Lucas rykkede frem, og Thorbjørn faldt tilbage i Players – Rahm fører

Lucas Bjerregaard rykkede frem i top-25, mens Thorbjørn Olesen er blandt de sidste i feltet inden finalerunden af i Players Championship på TPC Sawgrass. Jon Rahm fører foran Tommy Fleetwood og Rory McIlroy. Se højdepunkter fra tredje runde ovenfor.

De to danskere var på en delt 35. plads i -2 efter første runde, mens Thorbjørn var nr. 20 og Lucas nr. 29 i -4 efter anden runde.

For tredje dag i træk var Lucas rundt i -2, så han er nr. 24 i -6 inden finalerunden. Derimod er Thorbjørn ude af topstriden, for efter en runde i +4 er han nr. 62 i -1.

I søndagens finalerunde skal Thorbjørn spille med Bud Cauley fra kl. 13:13 dansk tid, mens Lucas begynder kl. 16:25 sammen med Webb Simpson, der vandt sidste år. Førerbolden med Jon Rahm og Tommy Fleetwood begynder kl. 18:35.

Rahm fører efter runde i -8

Jon Rahm gik dagens bedste runde i -8, og overtog føringen i -15 foran Tommy Fleetwood og Rory McIlroy i -14, da de efter en dårlig start begge var rundt i -2.

Jason Day er nr. 4 i -12 foran Abraham Ancer i -11.

Ollie Schniederjans og Brandt Snedeker var begge rundt i -7, hvilket gav dem 33 pladsers fremgang til en 6. plads i -10, som de deler med Keegan Bradley, Dustin Johnson, Brian Harman og Jim Furyk i -10.

Patrick Reed og Adam Scott er nr. 12 i -9, mens Justin Rose, Tony Finau og Bryson DeChambeau er nr. 16 i -8. Rickie Fowler er nr. 22 i -7, mens Lucas Bjerregaard deler 24. pladsen i -6 med bl.a. Webb Simpson og Ian Poulter.

Tiger var rundt i par

Efter to bolde i vandet på 17. hul i anden runde, fik Tiger lidt revanche med en birdie i tredje runde. Ja faktisk var han tæt på en hole-in-one, men tre bogeys på for-ni og tre birdies på bag-ni gav en runde i par og en 43. plads i -3.

Den deler han med bl.a. Justin Thomas, Bubba Watson, Matthew Fitzpatrick og Sergio Garcia

Francesco Molinari er nr. 54 i -2 og Brooks Koepka nr. 69 i par.

Otte bolde i vandet på 17. hul

Efter 14 bolde i vandet på det ikoniske 17. hul i første runde og blot 6 i anden runde, så blev 8 bolde slået i vandet under tredje runde.

Seamus Power lavede hole-in-one på 3. hul, hvilket var den tredje hole-in-one i år. Sungjae Im lavede hole-in-one på 13. hul i anden runde, mens Ryan Moore lavede hole-in-one på 17. i første runde.

Sendes direkte på GOLFTV og Eurosport 2

Players Championship sendes direkte på streamingtjenesten GOLFTV og Eurosport 2. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.