Se kortfilm om Players banen TPC Sawgrass

I 2017 lavede PGA Tour en ganske interessant kortfilm om TPC Sawgrass, som er vært for The Players Championship. Anlagt i et stort sumpområde, som blev købt i 1979 for blot 1 $.

Se eller gense den knap 13 minutter lange film ovenfor, hvor der bl.a. er interviews med den tidligere PGA Tour chef Deane Beman og banearkitekten Pete Dye.

Efter godt 9 minutter er der mere om den omfattende renovering af TPC Sawgrass, som blev påbegyndt umiddelbart efter Jason Day vandt Players Championship 2016.

Webb Simpson vandt sidste år, mens Si Woo Kim vandt i 2017 som 21-årig og den hidtil yngste, der kunne løfte trofæet i det der ofte kaldes den femte major.

Players sendes på GOLFTV og Eurosport 2

Players Championship sendes direkte på streamingtjenesten GOLFTV og Eurosport 2. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.