God start af Thorbjørn og Lucas i Players Championship

Tommy Fleetwood og Keegan Bradley deler føringen i Players Championship efter første runde på TPC Sawgrass. Ovenfor ses højdepunkter fra første runde.

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard fik en fin start med runder i -2, der placerer dem på en delt 35. plads i det stærke felt, hvor alle fra top-51 på verdensranglisten er med.

Fleetwood og Bradley deler føringen igen

Tommy Fleetwood og Keegan Bradley deler føringen i -7. De to delte også føringen efter anden runde af sidste uges Arnold Palmer Invitational, hvor de var fire slag foran de nærmeste forfølgere. Her blev Fleetwood nr. 3 og Bradley nr. 46, da Francesco Molinari vandt.

Byeong Hun An og Bryan Harman deler 3. pladsen i -6 foran Rory McIlroy, Vaughn Taylor og Ryan Moore i -5. Moore lavede hole-in-one på det ikoniske 17. hul med ø-greenen.

Dustin Johnson, Jon Rahm, Sergio Garcia og Patrick Reed er nr. 13 i -3, mens Thorbjørn og Lucas deler 35. pladsen med bl.a. Tiger Woods, Xander Schauffele, Bryson DeChambeau, Jason Day, Matthew Fitzpatrick og den forsvarende mester Webb Simpson.

Lahiri mangler sit par-putt på 18. hul

Som den eneste nåede Anirban Lahiri i -2 ikke at færdigspille sin runde, så fredag morgen står han overfor et par-putt på 18, så de følgende placeringer kan ændre sig lidt.

Justin Thomas er nr. 53 i -1, mens Bubba Watson, Francesco Molinari og Brooks Koepka er nr. 70 i par.

Justin Rose, Rickie Fowler og Phil Mickelson er langt tilbage på en 104. plads i +2. Værre gik det for Henrik Stenson, som er nr. 118 i +3 og Jordan Spieth, der er nr. 130 i +4.

Hole-in-one, albatros og 23 eagles

Udover Ryan Moores hole-in-one på 17. er det værd at nævne, at Harris English lavede en sjælden albatros på par-5 hullet 11., hvor han holede sit andetslag.

Der blev lavet 23 eagles, mens 50 spillere havde en dobbeltbogey eller værre på scorekortet.

14 bolde i vandet på 17. hul

14 bolde blev slået i vandet på 17. hul, hvoraf Paul Casey slog to af dem, da han heller ikke ramte greenen i andet forsøg. Hullet blev spillet 111 meter, og gennemsnitsscoren var præcis 3,0 efter en hole-in-one og 31 birdies.

Sendes direkte på GOLFTV og Eurosport 2

Players Championship sendes direkte på streamingtjenesten GOLFTV og Eurosport 2.

Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.