PopulærtDP World TourLucas Bjerregaard fører Volvo China Open inden finalerunden

Lucas Bjerregaard fører Volvo China Open inden finalerunden

Efter én af dagens bedste runder i -7 er Lucas Bjerregaard på en delt førsteplads i Volvo China Open.

Fredag nåede man ikke at blive færdige med anden runde, men man har indhentet det tabte, og er klar til søndagens finalerunde, hvor starttiderne er fremrykket.

Med en eagle og fem birdies gik Lucas tredje runde i -7, så han deler førinden i -16 med Felipe Aguilar. De er to slag foran fire spillere på 3. pladsen.

Eaglen kom på det 442 meter lange 3. hul, hvor Lucas holede sit andetslag. På Europa Tourens Facebook side kan man se slaget her.

Han var lidt i problemer undervejs, men fik reddet sine pars. Bl.a. på 17. hul hvor han lå udenfor greenen i tre slag, men holede sit putt for par. På 18. hul slog han et skævt drive, men han kom alligevel på par-5 hullets green i to slag, og lavede en sikker birdie.

Colsaerts kan vinde for anden gang
Nicolas Colsaerts, der vandt turneringen i 2011, tangerede Lucas’ runde i -7, og deler 3. pladsen i -14 med Haotong Li, Tyrrell Hatton og Alex Noren. Johan Carlsson var også rundt i -7, men er noget tilbage i feltet som nr. 19 i -10.

Grégory Havret er på 7. pladsen i -13 foran Fabrizio Zanotti, Peter Hanson, Richard Bland og Marcel Siem i -12.

-2 var ikke nok for Thorbjørn
Thorbjørn Olesen var rundt i -2, men scores var generelt lave, så han faldt ti pladser tilbage til en 24. plads i -9. Jeff Winther er nr. 46 i -5 efter en runde i par.

Bernd Wiesberger begyndte runden på andenpladsen, men efter en runde i +1 faldt han tilbage til en 24. plads i -9. Joost Luiten er nr. 39 i -6.

Ørum missede cuttet
Da spillet blev indstillet fredag lå Morten Ørum Madsen til at klare cuttet. Desværre for ham var -2 akkurat ikke nok, så han er ikke med i weekenden.

Vejrudsigten er ikke for god, så starttiderne for finalerunden er fremrykket. Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra kl. 04:30 – 09:00. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Volvo China Open, leaderboard

Topwin Golf & CC - Foto: Volvo in Golf
Topwin Golf & CC – Foto: Volvo in Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk