Challenge TourMads Søgard er ude af topstriden på Challenge Touren

Mads Søgard er ude af topstriden på Challenge Touren

Mads Søgaard er ude af topstriden i Challenge de Madrid på Real Club de Golf La Herreria. Der var svære betingelser med megen blæst, og blot syv spillere var under par i tredje runde.

Søgaard var den eneste af de fire danskere der klarede cuttet, som nr. 17 i -3. Blot fire slag fra førstepladsen.

Tredje runde gik han desværre i +6 efter en enkelt birdies og syv bogeys, så han faldt tilbage til en 34. plads i +3.

Pep Angles fører
Med dagens bedste runde i -3 overtog Pep Angles føringen i -5 foran Benjamin Rusch, Lorenzo Gagli, Duncan Stewart, Chris Hanson og Chris Selfridge i -4.

23-årige Pep Angles spiller sin første Challenge Tour turnering i år. For et par uger siden blev han nr. 19 i Europa Tour turneringen Real Club Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation.

David Law og Ben Stow deler 7. pladsen i -3

Challenge de Madrid, leaderboard

Pep Angles
Pep Angles

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk