Challenge TourMads Søgard er ude af topstriden på Challenge Touren

Mads Søgard er ude af topstriden på Challenge Touren

Mads Søgaard er ude af topstriden i Challenge de Madrid på Real Club de Golf La Herreria. Der var svære betingelser med megen blæst, og blot syv spillere var under par i tredje runde.

Søgaard var den eneste af de fire danskere der klarede cuttet, som nr. 17 i -3. Blot fire slag fra førstepladsen.

Tredje runde gik han desværre i +6 efter en enkelt birdies og syv bogeys, så han faldt tilbage til en 34. plads i +3.

Pep Angles fører
Med dagens bedste runde i -3 overtog Pep Angles føringen i -5 foran Benjamin Rusch, Lorenzo Gagli, Duncan Stewart, Chris Hanson og Chris Selfridge i -4.

23-årige Pep Angles spiller sin første Challenge Tour turnering i år. For et par uger siden blev han nr. 19 i Europa Tour turneringen Real Club Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation.

David Law og Ben Stow deler 7. pladsen i -3

Challenge de Madrid, leaderboard

Pep Angles
Pep Angles

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk