PopulærtDP World TourFlot danskerdag i Volvo China Open

Flot danskerdag i Volvo China Open

Torden har forsinket anden runde af Volvo China Open. Spillet er indstillet for dagen, og genoptages lørdag morgen kl. 06:45 lokal tid svarende til kl. 00:45 dansk tid.

Lucas Bjerregaard
Lucas Bjerregaard

Tre af de fire danskere nåede i klubhuset, og de gjorde det godt. Lucas Bjerregaard med en runde i -5, så han er pt. på en 4. plads i -9. Thorbjørn Olesen var bedste dansker med en runde i -6, der placerer ham på en 11. plads i -7.

Jeff Winther nåede at spille 10 huller i par, og er på en 39. plads i -4.

Morten Ørum Madsen gik -2, og som nr. 62 i -2 vil han formentlig klare cuttet, men det ved vi først med sikkerhed i morgen.

Aguilar fører i -11
Felipe Aguilar var rundt i -7, og fører i -11 foran Alex Noren og Bernd Wiesberger i -10.

Taehoon Kim - Foto: Volvo in Golf
Taehoon Kim – Foto: Volvo in Golf

Taehoon Kim lavede hole-in-one på 13 hul, og efter dagens bedste runde i -8 rykkede han frem til en 4. plads i -9. Den deler han med Lucas Bjerregaard, Tyrrell Hatton, Hennie Otto efter 14 huller og Marcel Siem efter 13 huller.

Mens Rikard Karlberg vandt en Volvo XC 90 ved sin hole-in-one i første runde, så var der dog ikke en ny bil til Taehoon Kim, der brugte et 7-jern fra 165 meter.

Joost Luiten er nr. 21 i -6 efter en runde i -1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Volvo China Open, leaderboard

Jeff Winther - Foto: Volvo in Golf
Jeff Winther – Foto: Volvo in Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk