PopulærtPGA TourLovemark og Vegas fører på PGA Tour

Lovemark og Vegas fører på PGA Tour

Første runde af Zurich Classic of New Orleans blev forsinket i næsten fem timer, så man har endnu ikke nået at færdigspille anden runde.

Jamie Lovemark og Jhonattan Vegas er færdige med anden runde, og deler føringen i -11. Brian Stuard har spillet 12 huller i -2, og er alene på 3. pladsen i -10 foran Harold Varner III i -8.

Justin Rose missede cuttet
Jason Day er -2 efter 10 huller og på en 21. plads i -5, mens Rickie Fowler er nr. 31 i -4, da han er i par efter 9 huller.

Selvom anden runde ikke er færdigspillet, så ligger det fast at den forsvarende mester Justin Rose misser cuttet. Efter to runder i par er han nr. 92, og cutgrænsen ligger pt. på -2.

Lang forsinkelse sidste år
Sidste år blev man forsinket i 9½ time de første dage. Man indhentede dog det tabte, og Justin Rose vandt efter at have spillet 30 huller om søndagen.

C More Golf sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Zurich Classic of New Orleans, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk