PopulærtPGA TourLovemark og Vegas fører på PGA Tour

Lovemark og Vegas fører på PGA Tour

Første runde af Zurich Classic of New Orleans blev forsinket i næsten fem timer, så man har endnu ikke nået at færdigspille anden runde.

Jamie Lovemark og Jhonattan Vegas er færdige med anden runde, og deler føringen i -11. Brian Stuard har spillet 12 huller i -2, og er alene på 3. pladsen i -10 foran Harold Varner III i -8.

Justin Rose missede cuttet
Jason Day er -2 efter 10 huller og på en 21. plads i -5, mens Rickie Fowler er nr. 31 i -4, da han er i par efter 9 huller.

Selvom anden runde ikke er færdigspillet, så ligger det fast at den forsvarende mester Justin Rose misser cuttet. Efter to runder i par er han nr. 92, og cutgrænsen ligger pt. på -2.

Lang forsinkelse sidste år
Sidste år blev man forsinket i 9½ time de første dage. Man indhentede dog det tabte, og Justin Rose vandt efter at have spillet 30 huller om søndagen.

C More Golf sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Zurich Classic of New Orleans, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk