AnbefaletSe Colsaerts slå et 3-jern fra hotelværelse!

Se Colsaerts slå et 3-jern fra hotelværelse!

Det kan ikke anbefales, at prøve det der sker i videoen nedenfor. Det er decideret dumt, men er alligevel også lidt morsomt.

Forleden nat viste langtslående Nicolas Colsaerts, at han også er præcis med et 3-jern. Fra et hotelværelse i Abu Dhabi slog han ud gennem en terrassedør! Vi må håbe, at værelset vendte ud mod vandet!

Golftræneren Kevin Craggs har lagt videoen nedenfor på Twitter. Colsaerts har selv skrevet, at det var med et 3-jern kl. 3 om natten!

Festlig aften efter Gary Player Invitational
I videoen omfavnes Colsaerts af LET spilleren Melissa Reid. Mandag deltog de begge i Pro-Am turneringen Gary Player Invitational på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi.

Videoen er således optaget om natten efter gallamiddagen, så det tyder på, at de havde en festlig aften og nat…

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk