LIV GolfLucas Bjerregaard missede cuttet efter anden runde af LIV Golf Promotions

Lucas Bjerregaard missede cuttet efter anden runde af LIV Golf Promotions

Lucas Bjerregaard missede cuttet efter anden runde af LIV Golf Promotions, og er ikke længere med om tre kort til den økonomisk attraktive LIV Golf League. Der er højdepunkter fra anden runde i videoen ovenfor.

Lucas var blandt de 29 spillere der klarede cuttet efter første runde, mens 13 nye trådte direkte ind i anden runde, og af de 13 gik 9 videre til søndagens finale, hvor kun 20 spillere er med.

Med en runde i +3 sluttede Lucas som delt nr. 40 ud af de 42 deltagere, og det i øvrigt sammen med 46-årige Jason Dufner, der var fem PGA Tour sejre heriblandt US PGA Championship 2013.

Lucas Bjerregaard under LIV Golf Promotions 2023 – Foto: Montana Pritchard / LIV Golf

Tapio Pulkkanen og Gregory Bourdy og Wade Ormsby i par er også ude. Det samme er Kerry Mountcastle, som med -8 var bedst i første runde, men lørdag var han rundt i +1.

Prateeptienchai var bedst, men scores nulstilles igen

Suteepat Prateeptienchai var bedst i anden runde, men scores nulstilles igen inden 36 hullers finale søndag, ligesom de var nulstillet efter 1. runde.

Prateeptienchai, der i sidste uge vandt Taiwan Glass Taifong Open på Asian Tour, gik -8, mens Branden Thornberry, Chonlatit Chuenboonngam, Steve Lewton og Jed Morgan delte 2. pladsen i -6.

Jaco Ahlers og Porsche European Open 2022 vinderen Kalle Samooja i -4 er også videre. Fem spillere var i omspil om de sidste fire pladser. Laurie Canter (birdie), Kevin Chappell (par) og Kevin Yuan (par) gik videre efter første omspilshul, mens Joel Stalter lavede birdie på andet omspilshul for at gå videre på bekostning af Ben Campbell.

Gunstart og start fra to teesteder på finaledagen

Søndag skal som nævnt spilles 36 huller. De første 18 huller i tredje runde spilles som en gunstart, mens finalerunden spilles i tre-bolde med start fra 1. og 10. tee.

De tre bedste kommer på et LIV Golf hold i 2024, mens nr. 4 – 10 ved LIV Golf Promotions får fuldt kort til alle International Series turneringer på Asian Tour i 2024.

Kan ses gratis via streaming

LIV Golf kan ses gratis via App’en LIV Golf Plus på hjemmesiden LIVGolfPlus.com og på YouTube. Se sendetider nederst på 19hul.dk/tv.

LIV Golf Promotions, leaderboard

Tapio Pulkkanen under LIV Golf Promotions 2023 – Foto: Montana Pritchard / LIV Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk