LIV GolfLucas Bjerregaard klar til 2. runde af LIV Golf Promotions

Lucas Bjerregaard klar til 2. runde af LIV Golf Promotions

Med en birdie på sidste hul klarede Lucas Bjerregaard cuttet efter 1. runde af LIV Golf Promotions, så han er stadig med i kampen om 3 kort til den økonomisk attraktive LIV Golf League. 29 klarede cuttet, men der er 42 spillere i lørdagens 2. runde af Tourskolen. Der er højdepunkter fra 1. runde i videoen ovenfor.

Efter nogle resultatmæssig skuffende år har Lucas Bjerregaard kun en dårlig Challenge Tour kategori i 2024, og med udsigten til måske at skulle spille ECCO Tour og Nordic League, har han tilmeldt sig LIV Golf Promotions og har som dobbelt DP World Tour vinder fået en plads.

Kun top-20 og lige klarede cuttet efter 1. runde

60 spillere var med i 1. runde, men kun top-20 og lige klarede cuttet til anden runde.

Kerry Mountcastle var bedst med en runde i -8 på Abu Dhabi GC med det ikoniske klubhus foran Seungsu Han -6 og syv spillere i -5 heriblandt Tapio Pulkkanen. De kan glæde sig over at gå videre, men alle scores nulstilles inden 2. runde, da nye spillere kommer med i turneringen.

Lucas Bjerregaard blev delt nr. 18 i -2 efter en birdie på sidste hul, og det var lige akkurat nok til at være blandt 29 spillere der klarede cuttet.

Lucas Bjerregaard – Foto: golfsupport.nl

Der var således 31 spillere der missede cuttet og blandt dem Chris Stroud, Jeff Overton, Scott Hend, Kyle Stanley, Made in Denmark 2015 vinderen David Horsey, Gonzalo Fernandez-Castano, Alvaro Quiros og Jazz Janewattananond.

13 nye spillere er med i 2. runde

Scores nulstilles som nævnt inden 2. runde. Der er 42 spillere, for udover de 29 der klarede cuttet, så er der 13 som træder ind i feltet.

Kriterierne for en plads direkte i 2. runde kan læses i vores artikel Feltet i LIV Golf Promotions 2023. Efter reglerne kunne op til 50 spillere starte i 2. runde, men det er så kun 13 der er kvalificeret eller udvalgt til det, hvilket for LIV Golf må være en skuffelse. Man havde sikkert på flere større navne på deres Tourskole.

Kun 20 spillere i finalerunderne

Efter lørdagens 2. runde klarer de 20 bedste cuttet til søndagens finale, som spilles over 36 huller. Det er kun 20 spillere der går videre, så der kan være omspil om de sidste pladser.

Inden søndagens finale nulstilles scores igen, og de 20 spiller 36 huller som tre pladser på LIV Golf League 2024. Nr. 4 – 10 ved LIV Golf Promotions får fuldt kort til alle International Series turneringer på Asian Tour i 2024.

LIV Golf Promotions, leaderboard

Tapio Pulkkanen under LIV Golf Promotions 2023 – Foto: Chris Trotman / LIV Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk