PopulærtPGA TourKjeldsen klarede cuttet, mens Thorbjørn er ude

Kjeldsen klarede cuttet, mens Thorbjørn er ude

Søren Kjeldsen klarede cuttet i Jack Nicklaus’ PGA Tour turnering, mens Thorbjørn Olesen må holde turneringsfri i weekenden.

Kjeldsen gik en god anden runde på Muirfield Village GC i -3, men det var dog med en ærgerlig afslutning med to bogeys på de sidste 3 huller. Han rykkede 15. pladser frem i feltet til en 43. plads i -4 inden finalerunderne.

Cuttet blev -2, så efter to runder i par er Thorbjørn ude.

Steele og Kuchar deler føringen i -12
Brendan Steele og Matt Kuchar deler føringen i the Memorial Tournament i -12 foran Emiliano Grillo og Gary Woodland i -11.

Dustin Johnson er blandt de fire spillere på en delt 5. plads i -9

Phil Mickelson, Jason Day og Rory McIlroy deler 12. pladsen i -7, mns Jordan Spieth er nr. 22 i -6. Som nr. 62 i -2 klarede Bubba Watson akkurat cuttet.

Rickie Fowler gik en god runde i -3, men han misser cuttet efter +3 i første runde.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk