AnbefaletSe Mickelson ramme frivillig i hovedet - råbte ikke "Fore"!

Se Mickelson ramme frivillig i hovedet – råbte ikke “Fore”!

Under første runde af the Memorial Tournament ramte Phil Mickelson en frivillig hjælper i hovedet. Der blev ikke råbt “Fore”, men heldigvis skete der tilsyneladende ikke noget med den frivillige udover, at han fik en bule. Se videoen ovenfor.

På 15. hul slog Mickelson et skævt drive, og bolden var på vej i roughen langs højre side af fairway. Bolden ramte den frivillige i hvorefter bolden rullede igennem fairway, så den endte i roughen langs venstre side!

– Hvis dit hovede var lidt blødere, så var jeg i fairway, sagde Mickelson med et smil, inden han undskyldte og gav den frivillige en signeret handske med en undskyldning.

Lavede en birdie på hullet
Mickelson slog andetslaget i greenbunkeren på par-5 hullet, men kom ind og i for en birdie.

Han gik første runde i -4, hvilket placerer ham på en delt 13. plads. Fire slag efter Dustin Johnson der fører i -8.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk