PopulærtDP World TourFem danskere klarede cuttet i Nordea Masters

Fem danskere klarede cuttet i Nordea Masters

Fem af de syv danskere klarede cuttet til finalerunderne af Nordea Masters på Bro Hof Slott GC i Stockholm.

Lucas Bjerregaard gik en god runde i -5, og Lasse Jensen var rundt i -3, så de kom op på siden af Thomas Bjørn, der spillede anden runde i par. De tre deler 26. pladsen i -3, og i tredje runde skal Thomas Bjørn og Lasse Jensen spille sammen.

Jeff Winther er nr. 35 i -2 sammen med bl.a. Søren Hansen, der kvalificerede sig til US Open i mandags. Hansen gik anden runde i +1.

Søren Hansen
Søren Hansen

Cuttet blev par så hele 79 spillere er med i finalerunderne. Det bliver desværre uden Joachim B Hansen, der var rundt i +4 efter bl.a. en dobbeltbogey og en 9’er på et par-5. Han slutter som nr. 89 i +2, mens Morten Ørum Madsen blev nr. 102 i +3 efter en runde i +2. Ørum lavede bl.a. en 8’er på et par-5 hul.

Fitzpatrick fører med tre slag
Matthew Fitzpatrick gik dagens bedste runde i -7 og fører i -11 foran Nicolas Colsaerts, Ross Fisher, Andrew Johnston, Scott Henry og Alexander Björk i -8.

Matthew Fitzpatrick
Matthew Fitzpatrick

Alex Noren, der vandt turneringen på PGA Sweden National i Skåne sidste år og på Bro Hof i 2011, er nr. 12 i -5 sammen med bl.a Lee Westwood.

Med en runde i -2 rykkede Henrik Stenson frem i feltet, men som nr. 35 i -2 er der dog langt op til toppen.

Henrik Stenson
Henrik Stenson

Der spilles også om en plads i The Open
Nordea Masters er en del af The Open Qualifyind Series, så den bedste i top-5, som ikke i forvejen er kvalificeret, får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Nordea Masters, leaderboard

Bro Hof Slott GC
Bro Hof Slott GC

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk