PopulærtPGA TourKjeldsen og Thorbjørn i Nicklaus' turnering på PGA Tour

Kjeldsen og Thorbjørn i Nicklaus’ turnering på PGA Tour

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen spiller på PGA Tour i denne uge, hvor de er med i the Memorial Tournament presented by Nationwide.

Det er Jack Nicklaus’ turnering på Muirfield Village Golf Club i Ohio, som han selv har designet. Turneringen blev grundlagt i 1976, og spilles for 41. gang i år.

Der er et meget stærkt felt med bl.a. de fem bedste på verdensranglisten; Jason Day, Jordan Spieth, Rory McIlroy, Bubba Watson og Rickie Fowler.

Blot 120 spillere i feltet
Det er én af blot fem PGA Tour turneringer, som har status af en invitationsturnering. Det er et reduceret felt på blot 120 spillere, hvoraf langt de fleste dog er kvalificeret.

Kjeldsen har fået en plads i feltet via sin placering i top-50 på verdensranglisten. Thorbjørn er med ved at være den bedst placerede på Race to Dubai ranglisten – der ikke i forvejen var kvalificeret – som ønskede at deltage.

Præmiesummen er hævet med 15 mio. kroner
Vinderen får et PGA Tour kort i tre år samt en førstepræmie på $ 1,53 mio. svarende til godt 10 mio. kroner.

Den samlede præmiesum er hævet fra $ 6,2 mio. sidste år til $ 8,5 mio. i år. Aftalen med PGA Tour blev forlænget frem til 2021 i december, hvor man også offentliggjorde, at præmiesummen fremover vil stige med $ 200.000 om året.

Danskernes starttider
I de første to runder skal Søren Kjeldsen spille sammen med Johnson Wagner og Jason Bohn. Deres starttid torsdag er kl. 13:53 dansk tid, mens det er kl. 8:32 fredag.

Thorbjørn spille med Wes Homan og Ryan Ruffels med start torsdag kl. 19:49 og fredag kl. 14:59.

Jason Day skal spille sammen med den forsvarende mester David Limgmerth og Jim Furyk i de første to runder, mens Jordan Spieth, Rory McIlroy og Justin Thomas udgør en anden meget interessant gruppe.

C More Golf sender direkte fra torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk