PopulærtDP World TourKjeldsen er blot tre slag fra førstepladsen

Kjeldsen er blot tre slag fra førstepladsen

Søren Kjeldsen er nr. 5 inden weekendens finalerunder af Masters, hvor Jordan Spieth fører med et enkelt slag foran Rory McIlroy.

Kjeldsen var nr. 4 i -3 efter første runde. Anden runde gik han i +2, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Spieth fører i -4 foran McIlroy i -3, mens Kjeldsen er delt nr. 5 i -1. Blot syv spillere er under par her halvvejs i årets første major.

McIlroys runde i -1 var blandt dagens bedste
Jordan Spieth fik en god start med to birdies på de første 3 huller. Det endte dog med en runde +2 efter bl.a. bogeys på 16. og 17. hul, så han fører i -4 foran Rory McIlroy i -3.

Rory McIlroy
Rory McIlroy

McIlroy gik én af dagens bedste runder i -1, og var én af blot fire spillere, som kom under par.

Danny Lee og Scott Piercy deler 3. pladsen i -2, mens Kjeldsen deler 5. pladsen i -1 med Brandt Snedeker og Hideki Matsuyama.

Amatøren Bryson DeChambeau var på den delte 2. plads i -3 inden sidste hul, hvor han desværre lavede en tredobbelt bogey. Han måtte slå driveren to gange fra teestedet, og begge var langt i venstre.

DeChambeau deler 8. pladsen i par med Kiradech Aphibarnrat, Sergio Garcia, Danny Willett, Shane Lowry, Dustin Johnson og Daniel Berger.

På en delt 15. plads i +1 finder vi bl.a. Jason Day og Bernhard Langer, mens Justin Rose er nr. 23 i +2 efter en runde i +5. Henrik Stenson er nr. 33 i +3, og Adam Scott nr. 42 i +4.

Bubba klarede cuttet via 10-slags reglen
Cuttet så længe ud til at blive +4, men da Jordan Spieth faldt tilbage til -4 betød det, at 10-slags reglen kom i spil.

I Masters er det top-50 og alle indenfor ti slag af den førende, som klarer cuttet. Dermed klarede Bubba Watson sig akkurat med i finalerunderne som nr. 57 i +5. Pudsigt nok var Bubba den eneste, som var i +5 efter anden runde.

Tom Watson
Tom Watson

Phil, Fowler og Tom Watson missede cuttet
57 af de 89 spillere i feltet klarede således cuttet.

Phil Mickelson lavede tre dobbeltbogeys i anden runde, som var medvirkende til en runde i +7. Det blev også hans score for turneringen, så han var ét slag fra at klare cuttet.

66-årige Tom Watson deltog i Masters for 43. og sidste gang. Med en anden runde i +6 sluttede han i +8.

Rickie Fowler gik en fin runde i +1, men efter +8 i første runde var han langt fra at klare cuttet. Det samme gjorde Ernie Els, og uden hans 6-putt på første green ville han have været med i weekenden! Se de seks putts fra omkring en meter i denne artikel på 19hul.dk

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

augusta15-286743

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk