PopulærtDP World TourKjeldsen er blot tre slag fra førstepladsen

Kjeldsen er blot tre slag fra førstepladsen

Søren Kjeldsen er nr. 5 inden weekendens finalerunder af Masters, hvor Jordan Spieth fører med et enkelt slag foran Rory McIlroy.

Kjeldsen var nr. 4 i -3 efter første runde. Anden runde gik han i +2, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Spieth fører i -4 foran McIlroy i -3, mens Kjeldsen er delt nr. 5 i -1. Blot syv spillere er under par her halvvejs i årets første major.

McIlroys runde i -1 var blandt dagens bedste
Jordan Spieth fik en god start med to birdies på de første 3 huller. Det endte dog med en runde +2 efter bl.a. bogeys på 16. og 17. hul, så han fører i -4 foran Rory McIlroy i -3.

Rory McIlroy
Rory McIlroy

McIlroy gik én af dagens bedste runder i -1, og var én af blot fire spillere, som kom under par.

Danny Lee og Scott Piercy deler 3. pladsen i -2, mens Kjeldsen deler 5. pladsen i -1 med Brandt Snedeker og Hideki Matsuyama.

Amatøren Bryson DeChambeau var på den delte 2. plads i -3 inden sidste hul, hvor han desværre lavede en tredobbelt bogey. Han måtte slå driveren to gange fra teestedet, og begge var langt i venstre.

DeChambeau deler 8. pladsen i par med Kiradech Aphibarnrat, Sergio Garcia, Danny Willett, Shane Lowry, Dustin Johnson og Daniel Berger.

På en delt 15. plads i +1 finder vi bl.a. Jason Day og Bernhard Langer, mens Justin Rose er nr. 23 i +2 efter en runde i +5. Henrik Stenson er nr. 33 i +3, og Adam Scott nr. 42 i +4.

Bubba klarede cuttet via 10-slags reglen
Cuttet så længe ud til at blive +4, men da Jordan Spieth faldt tilbage til -4 betød det, at 10-slags reglen kom i spil.

I Masters er det top-50 og alle indenfor ti slag af den førende, som klarer cuttet. Dermed klarede Bubba Watson sig akkurat med i finalerunderne som nr. 57 i +5. Pudsigt nok var Bubba den eneste, som var i +5 efter anden runde.

Tom Watson
Tom Watson

Phil, Fowler og Tom Watson missede cuttet
57 af de 89 spillere i feltet klarede således cuttet.

Phil Mickelson lavede tre dobbeltbogeys i anden runde, som var medvirkende til en runde i +7. Det blev også hans score for turneringen, så han var ét slag fra at klare cuttet.

66-årige Tom Watson deltog i Masters for 43. og sidste gang. Med en anden runde i +6 sluttede han i +8.

Rickie Fowler gik en fin runde i +1, men efter +8 i første runde var han langt fra at klare cuttet. Det samme gjorde Ernie Els, og uden hans 6-putt på første green ville han have været med i weekenden! Se de seks putts fra omkring en meter i denne artikel på 19hul.dk

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

augusta15-286743

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk