PopulærtDP World TourKjeldsen er nr. 4 i Masters

Kjeldsen er nr. 4 i Masters

Søren Kjeldsen fik en meget flot start på årets første major, hvor han er på en delt 4. plads efter første runde.

Kjeldsen lavede bogeys på 6. og 7. hul efterfulgt af en birdie på 8. hul. Han kom tilbage i par for runden med en birdie på 12. hul. Efter tre birdies på de sidste 5 huller gik han en flot runde i -3 under svære betingelser med en del blæst.

Det giver Kjeldsen en delt 4. plads med Paul Casey, Justin Rose, Ian Poulter og Sergio Garcia.

Spieth fører med to slag
Med en tidlig starttid var den forsvarende mester Jordan Spieth rundt i en bogeyfri runde i -6, og han fører Masters foran Danny Lee og Shane Lowry i -4.

Rory McIlroy var -4 efter 15 huller, mens bogeys på 16. og 18. hul gav en runde i -2 og en delt 9. plads sammen med bl.a. Danny Willett.

Lee Westwood, Hideki Matsuyama, Emiliano Grillo og Matthew Fitzpatrick er blandt spillerne på en delt 13. plads i -1.

Day gik -5 på for-ni og +5 på bagni
Amatøren Bryson DeChambeau er på en delt 21. plads sammen med bl.a. Louis Oosthuizen, Phil Mickelson, Henrik Stenson, Bernhard Langer og Jason Day.

Verdensetteren Jason Day lavede en eagle og tre birdies på for-ni, som han gik i -5. På bag-ni faldt han dog tilbage efter bl.a. en tredobbelt bogey på par-3 hullet 16., hvor han slog han i vandet og 3-puttede.

Bubba, Scott og Fowler er langt tilbage
Bubba Watson fik også en god start med -3 på de første 8 huller, men han faldt tilbage på bag-ni, så han er nr. 54 i +3.

Værre gik det for Adam Scott, der er nr. 59 i +4, mens Rickie Fowler er nr. 81 i +8.

Fowler begyndte runden med en dobbeltbogey, men efter tre birdies var han -1 efter 5 huller. Han var i par efter for-ni, men gik således bag-ni i +8.

Samme score havde Ernie Els, da han 6-puttede på første green! Se de seks putts fra omkring en meter i denne artikel på 19hul.dk

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk