AnbefaletErnie Els 6-puttede fra under en meter på 1. hul!

Ernie Els 6-puttede fra under en meter på 1. hul!

Opdateret: Der var en fejl på leaderboardet, og Els brugte kun seks putts på 1. hul. I første omgang viste leaderboardet, at han brugte syv putts. Artiklen nedenfor er rettet.

Videoen ovenfor virker ikke længere, men klippet kan ses på tv3sport.dk her.

— oOo —

Ernie Els fik en forfærdelig start på Masters, da han satte ny rekord for den højeste score nogensinde på 1. hul under Masters.

Seks putts brugte Els, så han måtte notere en 9’er på scorekortet!

Det begyndte ellers godt med et drive midt i fairway. Han missede greenen i andetslaget på par-4 hullet, men chippede ind, så han havde et put for par fra under en meter.

Som man kan se i videoen ovenfor, så missede Ernie Els dog igen og igen. I stedet for at koncentrere sig og læse puttet, så endte det til sidst med, at han forsøgte at få bolden i hul med én hånd på putteren.

3-puttede 2. hul
På 2. hul, der er par-5, nåede Ernie Els greenen i to slag, men efter et 3-putt måtte han nøjes med en par.

9 putts og +5 efter 2 huller, og Ernie Els får meget svært ved at klare cuttet.

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard

 

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk