PopulærtDP World TourEls: - Jeg kan ikke forklare det

Els: – Jeg kan ikke forklare det

Ernie Els brugte seks putts fra under en meter på 1. hul af Masters. Se eller gense de mange putts i videoen nedenfor.

Hvad der gik galt, kunne han ikke selv forklare efter runden i +8, der placerede ham som nr. 81 ud af de 89 deltagere.

– Det er svært at forklare. Jeg kan ikke forklare det. Det er uforklarligt, sagde Ernie Els på pressemødet efter runden og fortsatte:

– Jeg kunne ikke tage putteren rigtigt tilbage. Det var et 1 meter putt, og dem har jeg holet i tusindvis af, men jeg kunne ikke tage putteren tilbage. Jeg stoppede med at tælle. Hele dagen var en kamp. Jeg rammer bolden udmærket, men kan ikke hole et putt fra en halv meter.

Han 3-puttede på 2. hul for par efter at være kommet på greenen i to slag på par-5 hullet. Han missede også et putt fra under en meter på 18. hul og fra lidt over en meter på 17.

– Blev på banen i respekt for turneringen
Ernie Els havde det meget svært, og nogle ville måske have trukket sig. I respekt for turneringen spillede han dog videre:

– Det er meget svært. Jeg ved ikke, hvordan jeg kunne blive på banen. Men man elsker spillet, og har respekt for turneringen, men det er uforklarligt. Det er meget svært at fortælle, hvad der går gennem hovedet.

– Jeg kan gå på putting greenen og hole 20 putts fra 1 meter. Når jeg så kommer ud på banen, så føles det anderledes. Det er ret svært, sagde 46-årige Els.

Hans hidtil bedste resultat i Masters er andenpladser i 2000 og 2004. Han har vundet fire majors med sejre i US Open 1994 og 1997 samt The Open 2002 og 2012.

Sidstnævnte er den der kvalificerer ham til Masters, da de seneste fem års major vindere er med i feltet. På verdensranglisten er Els nr. 2018.

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk