PopulærtDP World TourKjeldsen er i top-10 inden finalerunderne

Kjeldsen er i top-10 inden finalerunderne

Opdateret: Kjeldsen er på en 5. plads og blot tre slag fra førstepladsen. Læs mere i denne artikel.

— oOo —

Søren Kjeldsen er færdig med anden runde af Masters. Han ikke blot klarer cuttet, men er med helt fremme i toppen af leaderboardet.

Der er forsat en del spillere på banen, men i skrivende stund er Kjeldsen på en delt 7. plads i -1. Han begyndte dagen på en 4. plads i -3.

augusta_flags16-305868Kjeldsen lavede en birdie på 2. hul, men efter bogeys på 4. og 9. hul var han +1 efter for-ni. På bag-ni lavede han otte pars inden han sluttede runden af med en lidt ærgerlig bogey på 18. hul efter en tur i greenbunkeren.

Han gik således anden runde i +2, hvilket på dagen er en udmærket score, der holder ham helt i toppen.

Når dagen er omme vil Kjeldsen være lige omkring top-5, og han vil med sikkerhed være i top-10. Jordan Spieth er pt. i par efter for-ni og fører i -6.

En golfturnering spilles over fire dage, men med den gode start er der forhåbning om et dansk top-resultat i årets første major.

En 6. plads er hidtil bedste danske resultat
Thorbjørn Olesen blev nr. 6 i 2013, hvilket er det hidtil bedste danske resultat i Masters. Thomas Bjørn blev nr. 8 i 2014.

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

augusta12-222536

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk