PopulærtDP World TourKjeldsen er i top-10 inden finalerunderne

Kjeldsen er i top-10 inden finalerunderne

Opdateret: Kjeldsen er på en 5. plads og blot tre slag fra førstepladsen. Læs mere i denne artikel.

— oOo —

Søren Kjeldsen er færdig med anden runde af Masters. Han ikke blot klarer cuttet, men er med helt fremme i toppen af leaderboardet.

Der er forsat en del spillere på banen, men i skrivende stund er Kjeldsen på en delt 7. plads i -1. Han begyndte dagen på en 4. plads i -3.

augusta_flags16-305868Kjeldsen lavede en birdie på 2. hul, men efter bogeys på 4. og 9. hul var han +1 efter for-ni. På bag-ni lavede han otte pars inden han sluttede runden af med en lidt ærgerlig bogey på 18. hul efter en tur i greenbunkeren.

Han gik således anden runde i +2, hvilket på dagen er en udmærket score, der holder ham helt i toppen.

Når dagen er omme vil Kjeldsen være lige omkring top-5, og han vil med sikkerhed være i top-10. Jordan Spieth er pt. i par efter for-ni og fører i -6.

En golfturnering spilles over fire dage, men med den gode start er der forhåbning om et dansk top-resultat i årets første major.

En 6. plads er hidtil bedste danske resultat
Thorbjørn Olesen blev nr. 6 i 2013, hvilket er det hidtil bedste danske resultat i Masters. Thomas Bjørn blev nr. 8 i 2014.

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

augusta12-222536

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk