MajorsUS PGA ChampionshipJoaquin Niemann har fået invitation til US PGA Championship

Joaquin Niemann har fået invitation til US PGA Championship

US PGA Championship 2024 har endnu ikke offentliggjort kriterierne for, hvordan man kan kvalificere sig, men LIV Golf spilleren Joaquin Niemann har allerede fået en invitation. Årets tredje herre-major spilles fra den 16. – 19. maj.

Niemann, der har vundet to af årets tre LIV Golf turneringer, fik en invitation til Masters ligesom Thorbjørn Olesen og Ryo Hisatsune har fået det. Forleden sagde Niemann så i et interview med golfwrx.com, at han havde fået en invitation til US PGA Championship, og nbcsports.com har fået det bekræftet.

De seneste mange år har US PGA Championship inviteret top-100 på verdensranglisten samt enkelte udenfor. Niemann er nr. 76 i denne uge, men da han ikke optjener point på LIV Golf falder han løbende tilbage, men nu er han sikker på en plads.

Nicolai Højgaard, Thorbjørn Olesen, og Rasmus Højgaard er henholdsvis nr. 33, 62 og 75 på verdensranglisten i denne uge så der er gode muligheder for at de tre kommer med.  Alle tre deltog også sidste år, hvor LIV Golf spilleren Brooks Koepka vandt.

Nicolai Højgaard vil formentlig også kvalificere sig som Ryder Cup 2023 spiller, men kriterierne er som nævnt ikke offentliggjort endnu.

Niemann sikker på tre af fire majors

25-årige Joaquin Niemann kvalificerede sig til The Open, da han vandt ISPS HANDA Australian Open i december, for den var en del af The Open Qualifying Series.

US Open er således den eneste af de fire majors, som Niemann endnu ikke er med i. US Open spilles fra den 13. – 16. juni og man kan bl.a. kvalificere sig ved at være i top-60 på verdensranglisten den 20. maj og der er åbne kvalifikationsturneringer. USGA, som arrangerer US Open, kan også uddele invitationer.

Joaquin Niemann efter sejren i LIV Golf Mayakoba 2024 – Foto: Doug DeFelice / LIV Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk