PopulærtPGA TourNicolai missede cuttet på Bay Hill, og Rasmus faldt tilbage på Puerto...

Nicolai missede cuttet på Bay Hill, og Rasmus faldt tilbage på Puerto Rico

Nicolai Højgaard missede desværre cuttet i Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, hvor han var med på en invitation. Rasmus Højgaard spiller i Puerto Rico, hvor han faldt lidt tilbage, men dog stadig er i top-25. Se højdepunkter fra Arnold Palmer ovenfor og fra Puerto Rico nederst i denne artikel.

69 af verdens bedste er med i Signature Event turneringen på Bay Hill i Florida, hvor der spilles om 20 mio. $. Efter +5 i første runde skulle Nicolai Højgaard spille sig op. Det gjorde han med en runde i -1, men i samlet +4 var han ét slag fra at klare cuttet. 11 spillere missede cuttet, som var top-50 samt alle indenfor 10 slag af den førende, hvilket var 56 spillere i +3 eller bedre.

Shane Lowry, Hideki Matusyama, Russell Henley, Brian Harman, Wyndham Clark og Scottie Scheffler deler føringen i -7 foran Will Zalatoris på en 7. plads i -6.

Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, leaderboard

Joe Highsmith fører i Puerto Rico, men mangler 3 huller

Efter -5 i første runde og -2 i anden runde er Rasmus Højgaard nr. 23 i -7 i Puerto Rico Open. Spillet er indstillet for dagen, men enkelte mangler forsat at spille de sidste huller heriblandt Joe Highsmith, der er -6 efter 15 huller, og fører i -13.

Matti Schmid, Kevin Streelman, Rafael Campos, Ryo Hisatsune, Brice Garnett og Erik Barnes deler 2. pladsen i -6.

Joe Highsmith, Hayden Springer på en 9. plads i -10 og Michael Gligic på en 23 . plads i -3 er de eneste i top-25, som ikke nåede at blive færdige. Og de tre spiller sammen, så var det en holdkonkurrence, ville de nok føre den. Se højdepunkter nedenfor

Puerto Rico Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk