PGA Tour ChampionsJesper Parnevik vandt i John Dalys debut

Jesper Parnevik vandt i John Dalys debut

51-årige Jesper Parnevik vandt sin første Champions Tour sejr og den første i mere end 15 år, da han vandt Insperity Invitational på The Woodlands i Texas.

Parnevik gik finalerunden i -5, og vandt i -12 foran David Frost, Jeff Maggert og Mike Goodes i -8.

John Daly fyldte 50 år den 28. april, og fik sin længe ventede debut på Champions Tour. Som skrevet fredag, så har Daly haft en travl uge, da han har spillet Pro-Am turneringer hver dag fra mandag til torsdag!

Efter en finalerunde i -1 blev John Daly nr. 17 i -2. Colin Montgomerie blev nr. 32 i +1.

Parneviks første sejr i 15 år
Tilbage i år 2000 – 2001 var svenske Jesper Parnevik i top-10 på verdensranglisten i 38 uger. Han har vundet fem gange på PGA Tour og fire gange på Europa Touren. Hans seneste sejr var Honda Classic 2001, så det er mere end 15 år siden.

Gennem årene har han været plaget af skader og uheld, hvilket har givet lange pauser.

– Jeg troede aldrig, at jeg ville vinde igen, sagde Parnevik efter sejren og fortsatte:

– Jeg var i tvivl, om jeg nogensinde kom til at spille golf igen, for mange gange kunne jeg ikke komme ud af sengen dagen efter, hvis jeg havde slået 15 bolde.

Parnevik opnåede syv top-10 placeringer i majors, hvoraf de fem var i The Open, hvor han blev nr. 2 i 1994 og 1997.

Insperity Invitational, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk