Epson TourSvenske Sagstrom er suveræn på Symetra Tour

Svenske Sagstrom er suveræn på Symetra Tour

Svenske Madelene Sagstrom vandt sin anden Symetra Tour sejr ved Self Regional Healthcare Foundation Women’s Health Classic.

Efter tredje runde førte hun med hele ni slag. En finalerunde i +2 var derfor mere end nok til en sikker sejr i -10 foran Wichanee Meechai i -4. Ally McDonald og Pavarisa Yoktuan delte 3. pladsen i -3.

Therese O’Hara og Stephanie Bertelsen deltog, men missede cuttet.

To sejre i fem turneringer
23-årige Sagstrom fører Symetra Tour ranglisten efter en imponerende sæsonstart med to sejre, en 2. plads, en 3. plads og en 5. plads i de første fem turneringer!

Hun har tjent $ 93.714 i de fem turneringer, og er helt sikker på at få et LPGA kort efter sæsonen. Hun er den blot tredje spiller som har vundet mere end $ 90.000 i én Symetra Tour sæson, og er blot $ 864 fra sæsonrekorden fra 2010, hvor Cindy Lacrosse tjente $ 94.578.

Vinder Madelene Sagstrom hun endnu en turnering i år, så får hun et LPGA kort med det samme, da man rykker op, hvis man vinder tre turneringer i samme sæson.

Self Regional Healthcare Foundation Women’s Health Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk