PopulærtPGA TourJames Hahn vandt efter otte missede cuts i træk

James Hahn vandt efter otte missede cuts i træk

Rickie Fowler formåede ikke at fastholde føringen i Wells Fargo Championship på Quail Hollow, som James Hahn vandt efter omspil. Sejren kom efter otte missede cuts i træk.

James Hahn begyndte dagen på 3. pladsen, og efter en runde i -2 delte han førstepladsen med Roberto Castro, som var rundt i -1.

Omspillet blev hurtigt afgjort på banens 18. hul. Hahn vandt med en par, da Castro slog sit drive i vandet, og blev nødt til at droppe.

Justin Rose var alene på førstepladsen efter en birdie på 2. hul, og delte føringen efter 13 huller. Han gik finalerunden i -1, men spillede de sidste 7 huller i +2, så en 3. plads i -8 var skuffende for Rose.

Fowler, McIlroy og Mickelson delte 4. pladsen
Efter tredje runde førte Rickie Fowler, der vandt turneringen i 2012, med et enkelt slag. Han gik finalerunden i +2, og sluttede på en 4. plads i -7.

Den delte han med den Andrew Loupe samt den forsvarende mester Rory McIlroy og Phil Mickelson, som begge gik finalerunden i -6.

Hideki Matsuyama blev nr. 11 i -4 og Adam Scott nr. 17 i -2.

18 slag bedre i finalerunden
Jason Gore gik dagens bedste runde i -7. Runden i 65 slag var hele 18 slag bedre end den 83′ er han gik i tredje runde, så han sluttede på en 41. plads i +2.

Hahns vandt efter otte missede cuts i træk
34-årige James Hahn havde misset cuttet i sine seneste otte turneringer, så sejren kom på en noget overraskende tidspunkt. I sine seneste 18 runder indtil lørdagens tredje runde i 68 slag havde Hahn ikke været under 70 slag.

Han vandt Northern Trust Open sidste år, så det var hans anden PGA Tour sejr.

Wells Fargo Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk