AnbefaletJohn Daly fylder 50 i år, og Champions Tour glæder sig

John Daly fylder 50 i år, og Champions Tour glæder sig

På godt og ondt er John Daly én af golfsportens mest farverige personligheder. Han fylder 50 år i april, og derefter kan han spille på den amerikanske Champions Tour, hvilket man glæder sig til.

Daly runder det skarpe hjørne torsdag den 28. april. Der er ingen Champions Tour turnering i den uge, og det forventes at Daly får sin debut ved Insperity Invitational, som spilles ugen efter fra den 6. – 8. maj.

Olazábal fyldte 50 år i sidste uge
Champions Touren har lavet videoen ovenfor med en gennemgang af flere af de prominente spillere, som fylder 50 i år. Blandt dem José María Olazábal, som fyldte 50 den 5. februar.

Todd Hamilton, der blev en overraskende vinder af The Open 2004, fyldte 50 år i oktober 2015, og han er begyndt at spille på den amerikanske senior tour.

Champions Tour turneringerne sendes på C More Golf.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk