AnbefaletJohn Daly fylder 50 i år, og Champions Tour glæder sig

John Daly fylder 50 i år, og Champions Tour glæder sig

På godt og ondt er John Daly én af golfsportens mest farverige personligheder. Han fylder 50 år i april, og derefter kan han spille på den amerikanske Champions Tour, hvilket man glæder sig til.

Daly runder det skarpe hjørne torsdag den 28. april. Der er ingen Champions Tour turnering i den uge, og det forventes at Daly får sin debut ved Insperity Invitational, som spilles ugen efter fra den 6. – 8. maj.

Olazábal fyldte 50 år i sidste uge
Champions Touren har lavet videoen ovenfor med en gennemgang af flere af de prominente spillere, som fylder 50 i år. Blandt dem José María Olazábal, som fyldte 50 den 5. februar.

Todd Hamilton, der blev en overraskende vinder af The Open 2004, fyldte 50 år i oktober 2015, og han er begyndt at spille på den amerikanske senior tour.

Champions Tour turneringerne sendes på C More Golf.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk