PGA Tour ChampionsDaly får debut på Champions Tour

Daly får debut på Champions Tour

Farverige John Daly får sin længe ventede Champions Tour debut i denne uge, hvor han deltager i Insperity Invitational.

Daly fyldte 50 år den 28. april, og da der ikke blev spillet på Champions Tour i sidste uge, så er dette hans første mulighed for at spille på den amerikanske senior tour.

PGA Tourens Skratch TV har lavet videoen ovenfor, hvor DJ’en Steve Porter har mikset nogle lydklip og citater af John Daly.

Har spillet Pro-Am turneringer hver dag
John Daly er stjernen i denne uge, og han har ikke ligget på den lade side. Han har deltaget i turneringens Pro-Am turneringer både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag!

Daly skulle ikke have spillet Pro-Am i mandags, men spurgte selv om han måtte være med. Selvfølgelig måtte han det, så man lavede et ekstra hold.

C More Golf sender direkte fra Insperity Invitational. Turneringen kan ses på Cmore.dk og via Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Insperity Invitational, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk