PGA Tour ChampionsDaly får debut på Champions Tour

Daly får debut på Champions Tour

Farverige John Daly får sin længe ventede Champions Tour debut i denne uge, hvor han deltager i Insperity Invitational.

Daly fyldte 50 år den 28. april, og da der ikke blev spillet på Champions Tour i sidste uge, så er dette hans første mulighed for at spille på den amerikanske senior tour.

PGA Tourens Skratch TV har lavet videoen ovenfor, hvor DJ’en Steve Porter har mikset nogle lydklip og citater af John Daly.

Har spillet Pro-Am turneringer hver dag
John Daly er stjernen i denne uge, og han har ikke ligget på den lade side. Han har deltaget i turneringens Pro-Am turneringer både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag!

Daly skulle ikke have spillet Pro-Am i mandags, men spurgte selv om han måtte være med. Selvfølgelig måtte han det, så man lavede et ekstra hold.

C More Golf sender direkte fra Insperity Invitational. Turneringen kan ses på Cmore.dk og via Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Insperity Invitational, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk