VideoVideo: InstruktionInstruktion: Anders Dahl Christiansen ”Power-Tip: Impact – The Moment of Truth”!

Instruktion: Anders Dahl Christiansen ”Power-Tip: Impact – The Moment of Truth”!

– Vores underbevidsthed er vores kraftcenter, og det tager sig konstant af umådeligt mange ting, som både kan være årsag til, at vi får succes eller, at vi sørger for vores egen fiasko. Det var først, da jeg lærte en hel del om, hvordan vi kan kontrollere dette ”kraftcenter”, at de spillere, jeg var landstræner for, virkeligt opnåede den helt store historiske succes. I dette tip anbefales en øvelse, som kan laves gentagne gange, og give dig en fornemmelse for, i hvilken position din krop bør være i ved impact, altså når du rammer bolden. Severiano Ballesteros sagde en gang, at han var fløjtende ligeglad med, hvordan et golfsving så ud, hvis man med fart i køllen og med et square køllehoved, kunne bringe sin krop i en god position ved impact. Så var udseendet af svinget underordnet, og jeg er meget enig, udtaler tidligere succestræner for herrelandsholdet, Anders Dahl Christiansen.

Se videoen og oplev hvordan Anders, der også er uddannet fysioterapeut, anbefaler at din impact position bør være!

Desuden kan du se en række andre instruktionsvideoer med Anders længere nede på denne side.

Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan lignende idéer også ses i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”. DVD’erne kan købes ved at henvende sig direkte til Anders pr. e-mail eller på messenger.

Se eller gense videoen “Power-Tip: Impact The Moment of Truth” ovenfor eller HER.

Og få evt. en super luksus oplevelse fra siden HER

Anders er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, og desuden også uddannet som fysioterapeut , så har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders via siden HER.

Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.

Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!

Nedenfor kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.

Se eller gense videoen “Power-Tip: Impact – The Moment of Truth” ovemfor eller HER

Instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

”Power-Tip: Impact – The Moment of Truth” (denne artikel)
”Power-Tip: Højre albue”
”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
”Sving tilbage som Nicklaus”
”Den gode afslutning”
”Et atletisk setup”
”God sekvens i nedsvinget”
”Bliv bedre til de korte puts”

— o0o —

Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.

Anders Dahl Christiansen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk