TræningInstruktion: Anders Dahl Christiansen ”Power-Tip: Højre albue”!

Instruktion: Anders Dahl Christiansen ”Power-Tip: Højre albue”!

– Skal man strække venstre arm i tilbagesvinget? Utroligt mange golfspillere siger ja til det spørgsmål, men det er i realiteten en af golfsvingets mange falske myter. Den tidligere topspiller og dobbelte Major vinder Angel Cabrera fra Argentina, er sikkert ret ligeglad med, at hans venstre arm ofte var temmelig bøjet på toppen af svinget….

Angel Cabrera

– Hvis man kan vinde to Majors med en bøjet venstre arm, er det ikke en nødvendighed, at den er strakt. Når det så er sagt, så går det heller ikke, at venstre arm helt kollapser i tilbagesvinget, og hvis du har svært ved at få god ekstension på din venstre arm i tilbagesvinget, så kan du måske hente hjælp i denne video. Videoen har også potentiale til at hjælpe med mere power og stabilitet i dit spil, da den også diskuterer højre albues aktion ind mod bolden samt arm ekstension efter træffet med bolden, udtaler den tidligere så succesfulde herre landstræner Anders Dahl Christiansen.

Se videoen og oplev hvordan Anders, der også er uddannet fysioterapeut, anbefaler at højre albue skal arbejde i svinget!

Desuden kan du se en række andre instruktionsvideoer med Anders længere nede på denne side.

Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan lignende idéer også ses i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”. DVD’erne kan købes ved at henvende sig direkte til Anders pr. e-mail eller på messenger.

Se eller gense videoen “Power-Tip: Højre albue” ovenfor eller HER.

Og få evt. en super luksus oplevelse fra siden HER.

Anders er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, og desuden også uddannet som fysioterapeut , så har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders via siden HER.

Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.

Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!

Nedenfor kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.

Se eller gense videoen “Power-Tip: Højre albue” HER

Instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

”Power-Tip: Højre albue” (denne artikel)
”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
”Sving tilbage som Nicklaus”
”Den gode afslutning”
”Et atletisk setup”
”God sekvens i nedsvinget”
”Bliv bedre til de korte puts”

— o0o —

Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk