TræningInstruktion: Anders Dahl Christiansen, ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”

Instruktion: Anders Dahl Christiansen, ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”

Anders Dahl Christiansen giver dig her en øvelse, der kan hjælpe dig med at få et bedre vægtskifte i dit gennemsving. Tippet indeholder elementer fra legendariske Ben Hogans fantastiske golfsving.

– Mange golfspillere har det svært i forhold til at implementere et godt vægtskifte i nedsvinget. Her vil denne øvelse kunne hjælpe, men øvelsen kan også hjælpe golfspillere, der har en tendens til at svinge køllen for langt i deres tilbage sving. Se videoen og træn på øvelsen! Så kan du være på vej til at tilføre dit sving elementer fra en tidligere majorvinders sving, udtaler den tidligere så succesfulde herre landstræner Anders Dahl Christiansen.

Se eller gense videoen ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style” ovenfor eller via linket HER.

Desuden kan du se en række andre instruktionsvideoer med Anders længere nede på denne side.

Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan lignende idéer også ses i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”. DVD’erne kan købes ved at henvende sig direkte til Anders pr. e-mail eller på messenger.

Få evt. en super luksus oplevelse fra siden HER

Anders er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, og desuden også uddannet fysioterapeut, så har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders via siden HER.

Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.

Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!

Nedenfor kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.

Se eller gense videoen ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style” ovenfor eller HER

Instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

”Vægtskifte – The Ben Hogan Style” (denne artikel)
”Sving tilbage som Nicklaus”
”Den gode afslutning”
”Et atletisk setup”
”God sekvens i nedsvinget”
”Bliv bedre til de korte puts”

— o0o —

Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk