AnbefaletIngen støtte til Made in Denmark i 2017

Ingen støtte til Made in Denmark i 2017

Lars Larsen har fastslået, at Made in Denmark fortsætter de kommende mange år, men det bliver formentlig uden økonomisk støtte fra Region Nordjylland.

De første to år har fonden bag den danske Europa Tour turneringen fået et årligt tilskud på 7,5 mio. kroner. Efter et politisk kompromis ser det ud til, at beløbet kun bliver på 4 mio. kroner i år.

– Nu må det være slut med tilskud
Fremadrettet skal Made in Denmark ikke forvente økonomisk støtte fra Region Nordjylland.

– Der er kommet gode resultater, efter at vi har hjulpet med at komme i gang, men fra næste år må turneringen stå på egne ben, har regionsrådsformand Ulla Astman (S) tidligere udtalt til Nordjyske Stiftstidende.

Lars Larsen har senest luftet tanken om, at regionen nedtrapper sit tilskud over en årrække, så man f.eks. giver 3,5 mio. i 2017. Det afvises dog af regionsrådsformand Ulla Astman, som ikke vil stemme for et sådant forslag:

– Inden turneringen startede i sin tid, lovede vi at yde tilskud de tre første år. Det har vi nu gjort, og dermed må det være slut med tilskud fra regionen, siger Ulla Astman til tirsdagens udgave af Nordjyske Stiftstidende.

Udover støtten fra Region Nordjylland, så har Aalborg Kommune støttet Made in Denmark med årligt 2 mio. kroner.

Lars Larsen har truet med at flytte turneringen til København
Oprindeligt blev der lavet en 3-årig aftale med Europa Touren og sponsorerne, og turneringen fortsætter de kommende år.

Om det bliver på Himmerland Golf & Spa Resort, eller om turneringen flyttes er endnu uvist. Lars Larsen har dog som ejer af Himmerland en økonomisk interesse i, at turneringen spilles der.

Made in Denmark 2016 spilles fra den 25. – 28. august på Himmerland Golf & Spa Resort.

Besøg Made in Denmarks hjemmeside på www.madeindenmarkgolf.dk

MiD_aalborg14-275524

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk