PopulærtDP World TourViasat sender Europa Tour afslutningen mandag fra kl. 8

Viasat sender Europa Tour afslutningen mandag fra kl. 8

Europa Tour turneringen Shenzhen Intrernational er forsinket, og Viasat Golf sender afslutningen mandag morgen fra kl. 08:00.

Thorbjørn Olesen
Thorbjørn Olesen

Lee Slattery, Soomin Lee og Alexander Levy deler føringen i -14, og mangler blot at spille 5 – 6 huller. Thorbjørn Olesen er på en 7. plads med 3 huller tilbage.

Spillet genoptages kl. 06:30 lokal tid svarende til kl. 00:30 dansk tid, så der sendes forskudt medmindre der kommer yderligere forsinkelser.

Viasat Golf genudsender afslutningen mandag fra kl. 12 og kl. 18 samt tirsdag fra kl. 13:30.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk