PopulærtDP World TourViasat sender Europa Tour afslutningen mandag fra kl. 8

Viasat sender Europa Tour afslutningen mandag fra kl. 8

Europa Tour turneringen Shenzhen Intrernational er forsinket, og Viasat Golf sender afslutningen mandag morgen fra kl. 08:00.

Thorbjørn Olesen
Thorbjørn Olesen

Lee Slattery, Soomin Lee og Alexander Levy deler føringen i -14, og mangler blot at spille 5 – 6 huller. Thorbjørn Olesen er på en 7. plads med 3 huller tilbage.

Spillet genoptages kl. 06:30 lokal tid svarende til kl. 00:30 dansk tid, så der sendes forskudt medmindre der kommer yderligere forsinkelser.

Viasat Golf genudsender afslutningen mandag fra kl. 12 og kl. 18 samt tirsdag fra kl. 13:30.

Shenzhen International, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

Reglerne for cuttet i US PGA Championship

Reglerne for cuttet er ikke det samme i alle professionelle turneringer, og heller ikke i de fire majors. I US PGA Championship er det top-70...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk