PopulærtPGA TourHerman vandt sin første sejr, og kommer med i Masters

Herman vandt sin første sejr, og kommer med i Masters

Jim Herman formåede at holde Henrik Stenson og Dustin Johnson bag sig i Shell Houston Open, og vandt sin første PGA Tour sejr. En sejr der giver ham en plads i Masters.

38-årige Jim Herman havde hidtil kun vundet én større turnering som professionel, og det var på Web.com Tour tilbage i 2010.

Efter tredje runde var Herman på en delt førsteplads med Jamie Lovemark. Med en runde i -4 vandt han i -15 foran Henrik Stenson i -14 og Dustin Johnson i -13.

Rafa Cabrera Bello, der blev nr. 3 i WGC – Dell Match Play, var tæt på at misse cuttet, men var nr. 19 efter 3. runde. Med dagens bedste runde i -7 rykkede han helt frem til en 4. plads i -12. Daniel Berger og Russell Henley delte 5. pladsen i -11.

Spieth lagde pres på de førende
Patrick Reed og Rickie Fowler delte 10. pladsen i -9, mens Charl Schwartzel, Phil Mickelson og Jordan Spieth delte 13. pladsen i -8.

Spieth begyndte finalerunden med en par, men lavede derefter fire birdies i træk, og efter endnu en birdie på 7. hul var han -5 for runden og helt fremme i toppen. Det endte dog med en runde i -2 efter bl.a. en dobbeltbogey på 18. hul, hvor han slog i vandet.

Jamie Lovemark gik +4, og faldt tilbage til en 18. plads i -7.

Shell Houston Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk