PopulærtLPGALydia Ko vandt sin anden major i træk

Lydia Ko vandt sin anden major i træk

Den blot 18-årige Lydia Ko vandt ANA Inspiration, og blev den yngste til at vinde to LPGA majors. Ariya Jutanugarn lå ellers til at vinde, inden hun afsluttede runden med tre bogeys.

I september vandt Lydia Ko sin første major i The Evian Championship, og søndag vandt hun sin anden major og den 12. LPGA sejr i karrieren. I sidste uge vandt hun Kia Classic på LPGA.

Med en finalerunde i -3 vandt Lydia Ko i -12 foran Charley Hull og In Gee Chun i -11.

Der er tradition for at vinderen hopper i Poppi’s Pong ved 18. green, og det gjorde Lydia Ko selvfølgelig også, hvilket kan ses i videoen ovenfor.

Jutanugarn lignede en vinder
Ariya Jutanugarn blev nr. 4 i -10. Jutanugarn fik en god start med fem birdies og en enkelt bogey på de første 11 huller. Hun var -13 for turneringen efter 15 huller, men lavede tre afsluttende bogeys. Hun 3-puttede 16. green, slog i greenbunkeren på 17. hul og i vandet på 18. hul.

Lexi Thompson, der førte efter tredje runde, blev nr. 5 i -9. Hun lavede tre bogeys på for-ni inden hun afsluttede runden i +1 med en eagle på sidste hul.

Inbee Park blev delt nr. 6 i -8, mens Brooke M. Henderson delte 10. pladsen i -7 med Suzann Pettersen. Henderson gik én af dagens bedste runder i -5, og opnåede sin sjette top-10 placering i træk.

Stacy Lewis blev nr. 18 i -5 og Michelle Wie nr. 36 i -1 efter en finalerunde i +5.

ANA Inspiration, resultat

Ariya Jutanugarn
Ariya Jutanugarn

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk