PopulærtLPGALydia Ko vandt sin anden major i træk

Lydia Ko vandt sin anden major i træk

Den blot 18-årige Lydia Ko vandt ANA Inspiration, og blev den yngste til at vinde to LPGA majors. Ariya Jutanugarn lå ellers til at vinde, inden hun afsluttede runden med tre bogeys.

I september vandt Lydia Ko sin første major i The Evian Championship, og søndag vandt hun sin anden major og den 12. LPGA sejr i karrieren. I sidste uge vandt hun Kia Classic på LPGA.

Med en finalerunde i -3 vandt Lydia Ko i -12 foran Charley Hull og In Gee Chun i -11.

Der er tradition for at vinderen hopper i Poppi’s Pong ved 18. green, og det gjorde Lydia Ko selvfølgelig også, hvilket kan ses i videoen ovenfor.

Jutanugarn lignede en vinder
Ariya Jutanugarn blev nr. 4 i -10. Jutanugarn fik en god start med fem birdies og en enkelt bogey på de første 11 huller. Hun var -13 for turneringen efter 15 huller, men lavede tre afsluttende bogeys. Hun 3-puttede 16. green, slog i greenbunkeren på 17. hul og i vandet på 18. hul.

Lexi Thompson, der førte efter tredje runde, blev nr. 5 i -9. Hun lavede tre bogeys på for-ni inden hun afsluttede runden i +1 med en eagle på sidste hul.

Inbee Park blev delt nr. 6 i -8, mens Brooke M. Henderson delte 10. pladsen i -7 med Suzann Pettersen. Henderson gik én af dagens bedste runder i -5, og opnåede sin sjette top-10 placering i træk.

Stacy Lewis blev nr. 18 i -5 og Michelle Wie nr. 36 i -1 efter en finalerunde i +5.

ANA Inspiration, resultat

Ariya Jutanugarn
Ariya Jutanugarn

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk