Korn Ferry Tour5. plads til Cappelen på Web.com Tour

5. plads til Cappelen på Web.com Tour

Da Sebastian Cappelen er uden fuldt Web.com Tour kort i år, så skal han udnytte de muligheder han får. Det gjorde han i Brasil Championship, hvor han opåede en 5. plads.

Cappelen var i top-5 hele ugen. Efter tredje runde var han nr. 4 med fire slag op til førstepladsen. Han begyndte med tre birdies på de første 4 huller, men var rundt i -3, hvilket gav en flot 5. plads i -18.

En 5. plads der giver ham adgang til denne uges Servientrega Championship.

Svoboda vandt på 18. hul
Inden finalerunden førte Andrew Svoboda med et enkelt slag foran Bhavik Patel.

Inden sidste hul førte Patel med et enkelt slag, men da han lavede en bogey og Svoboda en birdie, så løb Svoboda med sejren.

Andrew Svoboda vandt i -23 foran Bhavik Patel i -22, Anders Albertson i -20 og Martin Flores i -19.

Sebastian Cappelen delte 5. pladsen i -18 med Ryan Armour, hvilket gav en præmiecheck på $ 26.600.

Cappelens fjerde top-10 placering på Web.com Tour
Sebastian Cappelen vandt Air Capital Classic presented by Aetna 2014 på Web.com Tour i sin professionelle debut. Han kom med i feltet via en kvalifikationsturnering, og i 2014 var han meget tæt på at spille sig til et PGA Tour kort. Det glippede dog, og sidste år mistede han sit fulde kort til Web.com Tour.

5. pladsen i Brasil Champions var Cappelens fjerde top-10 placeringer i 34 Web.com Tour turneringer.

Brasil Champions presented by Embrase, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk