PopulærtDP World TourDenne uges DP World Tour turnering er aflyst - kalder det en...

Denne uges DP World Tour turnering er aflyst – kalder det en fusion

DP World Tour skulle have spillet i Sydkorea i denne uge, men Korea Championship er fusioneret med en anden turnering og helt fjernet fra turneringskalenderen.

Man kalder det en fusion, men kunne egentlig nok også bare kalde det en aflysning, for Korea Championship presented by Genesis 2023, som blev vundet af Pablo Larrazábal foran Marcus Helligkilde, bliver den indtil videre eneste udgave. Det var den første turnering efter DP World Tour og KPGA Tour indgik et strategisk samarbejde i 2023.

I stedet bliver Genesis Championship, der er blevet spillet spillet siden 2017 på KPGA Tour, også en del af DP World Tour så den tæller til begge tours. Korea Championship skulle også tælle til begge tours, og begge turneringer skulle spilles på Jack Nicklaus Golf Club i Incheon.

Genesis Championship er en ny turnering på DP World Tour kalender, men det var ventet at der kom en turnering i den uge og også allerede offentliggjort at man manglede en endelig bekræftelse.

Top-110 holder kortet efter Genesis Championship

Genesis Championship spilles fra den 24. – 27. oktober som den sidste turnering i den såkaldte Back Nine inden de to slutspilsturneringer i Abu Dhabi og Dubai. Der spilles om 4 mio. $ og 5.000 Race to Dubai point.

Det er efter denne turnering at top-110 på Race to Dubai ranglisten holder kortet til 2025 sæsonen, mens top-70 kvalificerer sig til slutspillet. Mange skal dog helst have sikret sig kortet inden da, for som en co-sanctioned turnering udgøres feltet af blot 90 DP World Tour spillere og 30 KPGA Tour spillere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk