PopulærtDP World TourFrancesco Molinari er blevet æresmedlem på Europa Touren

Francesco Molinari er blevet æresmedlem på Europa Touren

Som anerkendelse for sejren i The Open 2018, har Francesco Molinari fået tildelt et såkaldt Honorary Life Membership (Æresmedlem på livstid, red.) på European Touren.

Francesco Molinari er den 54. modtager af hæderen, som er Europa Tourens mest fornemme hæder. Man har for vane at hædre alle, der vinder en major, mens de er medlem af Europa Touren, så det var ventet, at Molinari får tildelt hæderen.

36-årige Francesco Molinari har haft et forrygende år, hvor han også vandt BMW PGA Championship og opnåede fem point ud af fem mulige ved Ryder Cup.

– Dette er endnu et forrygende og specielt øjeblik for mig. Bare se på navnene over tidligere modtagere. Det er noget man drømmer om, siger Francesco Molinari i en pressemeddelelse.

Thomas Bjørn og Francesco Molinari efter sejren i Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl
En stor ære som giver medlemskab på livstid

Det er en hæderpris, som giver nogle fordele. Modtagere kan således for evigt være medlem af Europa Touren, men man skal dog leve op til kravene om mindst 4 regulære turneringer for at tælle med på Race to Dubai ranglisten.

Hvis man i et år ikke lever op til kravet, kan man heller ikke tælle med på Race to Dubai ranglisten den følgende sæson, ligesom man ikke kan komme på Ryder Cup Point ranglisten.

Æresmedlemmer får ikke automatisk en kategori på Europa Touren, så for at få et fuldt kort, skal man fortsat spille sig til én af Europa Tourens kategorier.

Francesco Molinari med trofæet for at vinde Race to Dubai ranglisten 2018

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk