PopulærtDP World TourFra 2018 skal man kun spille fire turneringer på Europa Touren

Fra 2018 skal man kun spille fire turneringer på Europa Touren

Europa Touren har offentliggjort nye regler for medlemskab i 2018, så man blot skal spille fire turneringer udover majors og WGC turneringer.

Det er én mindre end i år, hvor man mindst skal spille fem turneringer for at være medlem.

– Ændringen af vores minimumskrav hjælper mange af vores medlemmer, der spiller rundt om i verden, men som samtidig gerne vil være loyale overfor Europa Touren, siger Europa Tour direktøren Keith Pelley i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Det vil gøre det muligt for dem at forblive medlem i denne ekstremt spændende tid for Europa Touren, hvor Rolex Series er én af de vigtigste og mest betydningsfulde udviklinger i vores 44 årige historie.

Ændringen er blevet godkendt af Europa Tourens Tournament Committee på et møde i Abu Dhabi tirsdag.

Medlemskab og Ryder Cup

Med det ganske beskedne krav på fire turneringer håber man utvivlsomt, at en spiller som Paul Casey igen vil være medlem af Europa Touren.

For at spille på det europæiske Ryder Cup hold er det et krav, at man er medlem af Europa Touren. Paul Casey er kun medlem af PGA Tour, så han var ikke i betragtning til en plads på holdet i 2016, hvor han ellers var højt på verdensranglisten.

Det åbner også op for, at flere amerikanere bliver medlem af Europa Touren, så de f.eks. deltager i nogle af Rolex Series turneringerne. De seneste år er Patrick Reed den eneste amerikanske profil, som har taget medlemskab af Europa Touren. Han levede dog ikke op til kravet om fem turneringer sidste år, men man gav ham en kontroversiel dispensation, så han også er medlem i år.

15 turneringer på PGA Tour

Medlemmerne af den amerikanske PGA Tour skal mindst spille 15 turneringer for at opretholde deres medlemskab. Det er inkl. majors og WGC turneringer.

Hvis man spiller færre end 25 PGA Tour turneringer i sæsonen, så skal man fra denne sæson også mindst deltage i én turnering, som man ikke har spillet de seneste fire år. Her tæller majors og WGC turneringer ikke som en ny turnering. Hvis man ikke tilføjer en ny turnering, så får man en bøde og/eller karantæne.

De tidligere Europa Tour regler

Frem til 2011 skulle man spille 12 tællende turneringer i en sæson for at bevare sit medlemskab af Europa Touren. Fra 2011 blev det øget til 13 tællende turneringer.

I 2014 og 2015 var der ligeledes regler om, at man skulle spille i sit hjemland / region såfremt der var en turnering. Reglerne var lidt komplicerede, men som udgangspunkt skulle man spille mindst én turnering i sit hjemland såfremt der var en turnering her.

Fra 2016 skulle man mindst spille fem turneringer udover majors og WGC turneringer for at være medlem af Europa Touren, hvilket så ændres til fire i 2018 sæsonen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Golfskole i Viborg med Bobby the Pro og Jonas the Pro

Robert Kristensen, aka Bobby the Pro, og Jonas Jensen er kendt af de mange, som har været på golfskolebænken i Himmerland, hvor Bobby har...

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk