MajorsUS PGA ChampionshipFrafalder alle anklager mod Scheffler - en misforståelse

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om, at det var en stor misforståelse.

Scottie Scheffler blev løsladt og gennemførte turneringen, men var tiltalt for overfald på en betjent, hensynsløs kørsel og for at ignorere instruktioner fra betjenten der dirigerede trafikken. Scheffler selv kaldte det for en stor misforståelse.

I sidste uge offentliggjorde politiet to videoer, som dog ikke indikerede, at der var sket noget strafbart. Betjenten Brian Gillis, der anholdt Scottie Scheffler, fik derimod en anmærkning for ikke at have tændt sit krops-kamera, som efter reglerne skulle være tændt.

Onsdag frafaldt anklageren i Jefferson County sagen, da man ikke  har tilstrækkeligt med beviser til at føre en sag. Man mener også der er tale om en misforståelse:

– Mr. Schefflers beskrivelse af sagen som en stor misforståelse bekræftes af beviserne. Mr. Schefflers handlinger og beviserne under denne misforståelse berettiger ikke til at tale om nogen form for lovovertrædelse, sagde Mike O’Connell fra Jefferson County i retten onsdag.

Scheffler bærer ikke nag

I en skriftlig udtalelse siger Scottie Scheffler, at han ikke bærer nag overfor politiet:

– Som jeg har sagt tidligere, er det en uheldig misforståelse. Jeg bærer ikke nag overfor betjent Gillis. Jeg vil lægge sagen bag mig og komme videre, og jeg håber han vil gøre det samme. Politibetjente har et svært job, og jeg respekterer dem højt.

Schefflers advokat har også sagt ikke vil klage over politiet, og han vil helller ikke søge om erstatning.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk