PopulærtPGA TourDobbelt dansk til start i Canadian Open

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et stærkt felt, hvor den dobbelte vinder af turneringen, Rory McIlroy, naturligvis er hovednavnet, men der er mange stærke navne med i denne uge.

Hele turneringen kan ses på Max og discovery+ med danske kommentatorer.

Efter sidste uges missede cut er Nicolai Højgaard klar igen til formentlig sin sidste start inden US Open om to uger. Højgaard spillede også med i Canada sidste år, mens det for Thorbjørn Olesens vedkommende er første gang han spiller med i turneringen.

Canadian Open blev spillet første gang i 1904 og er dermed en af verdens ældste turneringer. Det er den tredjeældste golfturnering, der stadig spilles, kun overgået af the Open og US Open. Der er derfor en masse prestige i at vinde det åbne canadiske mesterskab, og sidste år lykkedes det for første gang i næsten 70 år for en canadier at vinde, da Nick Taylor vandt efter omspil.

Mange husker måske det lange putt han holede i omspillet, da han besejrede Tommy Fleetwood.

Nick Taylor efter sejren i RBC Canadian Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Taylor vandt i Phoenix tidligere i år, og Taylor Pendrith vandt CJ Cup Byron Nelson for en lille måned siden. Canadisk golf står stærkt i disse år med spillere som Corey Connors, Adam Hadwin og Mackenzie Hughes, og senere i år er Canada vært for Presidents Cup.

Efter fem års pause er turneringen tilbage på Hamilton Golf and Country Club, og det var her, at Rory McIlroy vandt den første af sine to Canadian Open titler. Efter sejren i 2019 kunne han først forsvare den i 2022 grundet Covid-19-restriktioner, så nordirerens to sejre er godt nok med tre års mellemrum, men registreret som to sejre på stribe.

Max og discovery+ sender Feautured Groups med de største navne allerede fra kl. 13.00 torsdag og fredag inden hovedudsendelsen med dansk kommentator begynder om aftenen.

RBC Canadian Open kan følges på Max og discovery+
  • Torsdag den 30.5.: 21.00 – 00.00
  • Fredag den 31.5.: 21.00 – 00.00
  • Lørdag den 1.6.: 20.30 – 01.30
  • Søndag den 2.6.: 19.30 – 00.30

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk