PopulærtDP World TourFowler vandt i Abu Dhabi, hvor Bjørn blev nr. 11

Fowler vandt i Abu Dhabi, hvor Bjørn blev nr. 11

Rickie Fowler vandt Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor Thomas Bjørn var tæt på sin første top-10 placering i 17 måneder.

Da tredje runde var færdigspillet søndag morgen førte Rickie Fowler med to slag i -13, og føringen blev udbygget med birdies på de første to huller. En dobbeltbogey på 7. hul sendte ham dog tilbage i -13 for turneringen, men han kom stærkt tilbage med et holet bunkerslag for eagle på 8. hul.

Flere spillere lagde lidt pres på Fowler undervejs, men da han holede et chip for birdie på 17. hul kom han igen foran med to slag. Med et to-putt for par på 18. hul gik Fowler finalerunden i -3, så han vandt i -16.

På 18. hul havde Thomas Pieters et langt putt for eagle, og havde han holet den, så skulle Fowler hole sit lange birdieputt for at undgå et omspil. Pieters gjorde et godt forsøg, men måtte nøjes med en birdie og en 2. plads i -15.

Henrik Stenson og Rory McIlroy delte 3. pladsen i -14, mens Marcel Siem, Jordan Spieth, Alejandro Cañizares, Byeong Hun An, Branden Grace og Joost Luiten delte 5. pladsen i -11.

Amatøren Bryson DeChambeau var med helt fremme de første dage, men efter +6 i tredje runde og en finalerunde i par, så endte det med en placering som nr. 54 i -2.

God sæsonstart for Thomas Bjørn
ThomasBjorn_abudhabi16-302555Thomas Bjørn fik en god start på sæsonen med en 11. plads i -10 efter en finalerunde i -2.

Søren Kjeldsen gik +2 og blev nr. 54 i -2, mens Morten Ørum Madsen blev nr. 66 i par ligeledes efter en runde i +2. Thorbjørn Olesen blev nr. 72 i +7 efter en runde i +4.

Bjørns seneste top-10 på Europa Touren var i Made in Denmark 2014
Det var Bjørns første turnering i Europa Tourens 2016 sæson, og han spillede en flot turnering, men sluttede som nævnt lige udenfor top-10. Bjørns seneste top-10 placering på Europa Touren var en 4. plads i Made in Denmark 2014 for 17 måneder siden.

I december blev han dog nr. 5 i Ho Tram Open på Asian Tour, hvor Sergio Garcia vandt, og med en fin start i Abu Dhabi er der tegn på et godt år.

Anden Europa Tour sejr for Fowler
27-årige Rickie Fowler spiller primært på PGA Tour, hvor han har vundet tre turneringer inkl. The Players Championship og Deutsche Bank Championship sidste år.

Han vandt også Aberdeen Asset Management Scottish Open på Europa Touren sidste år, og med sejr i Kolon Korea Open 2011 er han nu oppe på seks sejre som professionel.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk