PopulærtPGA TourDufner vandt omspil over Lingmerth

Dufner vandt omspil over Lingmerth

Svenske David Lingmerth indhentede Jason Dufner i CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation, hvor Dufner dog vandt efter omspil.

Dufner førte med to slag efter tredje runde, og han sluttede i -25 efter en finalerunde i -2. Lingmerth begyndte dagen på en 4. plads, men med én af dagens bedste runder i -7 sluttede han ligeledes i -25, så de to måtte i omspil om sejren.

På 17. hul var Dufner ellers ved at miste grebet, da han var meget tæt på at slå i vandet. Dufner troede faktisk, at bolden var i vandet, men bolden lå på stenene, og han var lige ved at chippe bolden i hul for en birdie. Hans chip ramte flagstangen, og det blev en sikker par, som man kan se det i videoen ovenfor.

Første omspilshul blev delt med pars, inden Dufner vandt med en par på andet omspilshul, efter Lingmerth slog andetslaget i vandet.

Mickelson blev nr. 3
Phil Mickelson spillede sin første turnering siden Presidents Cup i oktober, og fik en god start på året med en delt 3. plads i -21 sammen med Kevin Na. Mickelson vandt turneringen i år 2002 og 2004.

Lule List, Jamie Lovemark og Adam Hadwin delte 6. pladsen i -20.

Dufners første sejr siden US PGA Championship 2013
Det var 38-årige Jason Dufners fjerde PGA Tour sejr, og hans hidtil seneste var US PGA Championship 2013.

I begyndelsen af december vandt Jason Dufner holdturneringen Franklin Templeton Shootout sammen med Brandt Snedeker.

CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk