PopulærtPGA TourDufner vandt omspil over Lingmerth

Dufner vandt omspil over Lingmerth

Svenske David Lingmerth indhentede Jason Dufner i CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation, hvor Dufner dog vandt efter omspil.

Dufner førte med to slag efter tredje runde, og han sluttede i -25 efter en finalerunde i -2. Lingmerth begyndte dagen på en 4. plads, men med én af dagens bedste runder i -7 sluttede han ligeledes i -25, så de to måtte i omspil om sejren.

På 17. hul var Dufner ellers ved at miste grebet, da han var meget tæt på at slå i vandet. Dufner troede faktisk, at bolden var i vandet, men bolden lå på stenene, og han var lige ved at chippe bolden i hul for en birdie. Hans chip ramte flagstangen, og det blev en sikker par, som man kan se det i videoen ovenfor.

Første omspilshul blev delt med pars, inden Dufner vandt med en par på andet omspilshul, efter Lingmerth slog andetslaget i vandet.

Mickelson blev nr. 3
Phil Mickelson spillede sin første turnering siden Presidents Cup i oktober, og fik en god start på året med en delt 3. plads i -21 sammen med Kevin Na. Mickelson vandt turneringen i år 2002 og 2004.

Lule List, Jamie Lovemark og Adam Hadwin delte 6. pladsen i -20.

Dufners første sejr siden US PGA Championship 2013
Det var 38-årige Jason Dufners fjerde PGA Tour sejr, og hans hidtil seneste var US PGA Championship 2013.

I begyndelsen af december vandt Jason Dufner holdturneringen Franklin Templeton Shootout sammen med Brandt Snedeker.

CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk