PopulærtDP World TourBjørn tilbage i toppen og Fowler fører med to

Bjørn tilbage i toppen og Fowler fører med to

Thomas Bjørn afsluttede tredje runde med en eagle, og er tilbage i topstriden af Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor Rickie Fowler fører med to slag inden finalerunden.

Lørdag nåede Bjørn at spille 11 huller i +2, og da spillet blev genoptaget søndag morgen lavede han en bogey på 12. hul. Birdies på 15. og 17. hul samt en eagle på 18. gav dog en udmærket runde i -1, så Bjørn er nr. 12 inden finalerunden.

Søren Kjeldsen gik -1 og er nr. 38 i -4, mens Morten Ørum Madsen er nr. 51 i -2 ligeledes efter en runde i -1. Thorbjørn Olesen fik en dårlig afslutning, og efter en runde i +4 er han nr. 72 og sidst i +3.

Fowler fører med to slag foran Luiten
Rickie Fowler gik en bogeyfri tredje runde i -7, hvilket giver ham føringen i -13 foran Joost Luiten i -11.

Rory McIlroy, Branden Grace, Byeong Hun An, Matthew Baldwin og Thomas Pieters deler 3. pladsen i -10, mens Henrik Stenson, Rafa Cabrera-Bello, Peter Hanson og Ian Poulter er nr. 8 i -9.

Jordan Spieth er nr. 19 i -7.

Der var risiko for, at man måtte spille i samme grupper som under tredje runde, men man nåede at lave nye startlister, så førerbolden med Rickie Fowler, Joost Luiten og Thomas Pieters begynder kl. 9:30 dansk tid.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra kl. 09:30 – ca. 15.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk