PopulærtDP World TourBjørn tilbage i toppen og Fowler fører med to

Bjørn tilbage i toppen og Fowler fører med to

Thomas Bjørn afsluttede tredje runde med en eagle, og er tilbage i topstriden af Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor Rickie Fowler fører med to slag inden finalerunden.

Lørdag nåede Bjørn at spille 11 huller i +2, og da spillet blev genoptaget søndag morgen lavede han en bogey på 12. hul. Birdies på 15. og 17. hul samt en eagle på 18. gav dog en udmærket runde i -1, så Bjørn er nr. 12 inden finalerunden.

Søren Kjeldsen gik -1 og er nr. 38 i -4, mens Morten Ørum Madsen er nr. 51 i -2 ligeledes efter en runde i -1. Thorbjørn Olesen fik en dårlig afslutning, og efter en runde i +4 er han nr. 72 og sidst i +3.

Fowler fører med to slag foran Luiten
Rickie Fowler gik en bogeyfri tredje runde i -7, hvilket giver ham føringen i -13 foran Joost Luiten i -11.

Rory McIlroy, Branden Grace, Byeong Hun An, Matthew Baldwin og Thomas Pieters deler 3. pladsen i -10, mens Henrik Stenson, Rafa Cabrera-Bello, Peter Hanson og Ian Poulter er nr. 8 i -9.

Jordan Spieth er nr. 19 i -7.

Der var risiko for, at man måtte spille i samme grupper som under tredje runde, men man nåede at lave nye startlister, så førerbolden med Rickie Fowler, Joost Luiten og Thomas Pieters begynder kl. 9:30 dansk tid.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra kl. 09:30 – ca. 15.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk