PopulærtLadies European TourFörsterling vandt Amundi German Masters - 4. sejr i 11 turneringer!

Försterling vandt Amundi German Masters – 4. sejr i 11 turneringer!

Alexandra Försterling vandt Amundi German Masters, hvilket var den 24-årige tyskers fjerde sejr på Ladies European Tour. Alle vundet i hendes seneste 11 LET turneringer siden september 2023! Mandag er der europæisk US Women’s Open kvalifikation på banen.

Line Toft Hansen og Cecilie Finne Ipsen var med på G&CC Seddiner See sydvest for Berlin, men var begge delt nr. 117 i +12 efter de første to runder og syv slag fra cutgrænsen.

Försterling vandt efter omspil

Alexandra Försterling og Emma Spitz delte 1. pladsen i -12 inden Försterling vandt med en birdie på andet omspilshul.Gabriella Cowley blev nr. 3 i -10, mens Laura Fuenfstueck og Kirsten Rudgeley delte 4. pladsen i -8.

Fire sejre i 11 turneringer

Alexandra Försterling kom på LET i 2023 efter hun sluttede på en delt 1. plads på Tourskolen.

Det var som nævnt hende fjerde LET sejr efter hun også vandt VP Bank Swiss Ladies Open 2023, Mallorca Ladies Open 2023 og Aramco Team Series Presented by PIF – Tampa 2024.

Og de fire sejre er vundet i hendes seneste 11 LET turneringer, og hun har to sejre i træk på LET, da hun ikke havde spillet siden sejren i Tampa.

Mandag er der US Women’s Open kvalifikation på banen

I morgen, mandag den 20. maj, spilles den europæiske US Women’s Open kvalifikation på banen. Der er dog ingen danskere på den deltagerliste, man kan se på ladieseuropeantour.com.

Først kvalificerede Emily K Pedersen sig i USA og siden har Nanna Koerstz Madsen også kvalificeret sig til US Women’s Open, som spilles på Lancaster Country Club i Pennsylvania fra den 30. maj til 2. juni. Præmiesummen på 12 mio. $ er den største i kvindegolf.

Amundi German Masters, resultat

Mange tilskuere på 18. hul under Amundi German Masters 2024 – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk