MajorsUS OpenFire danskere i mandagens US Open kvalifikation

Fire danskere i mandagens US Open kvalifikation

Mandag spilles tre US Open – Final Qualifying kvalifikationsturneringer, og fire danskere er med på Walton Heath i England.

Udover England spilles der også en turnering i USA og en i Japan. Der spilles også 10 turneringer den 3. juni, med ni i USA og en enkelt i Canada. De bedste i hver turnering kvalificerer sig direkte til US Open, som spilles på Pinehurst fra den 13. – 16. juni. Hvor mange der går videre fra hver bane offentliggøres dog først når en given turnering er begyndt.

Kvalifikationen spilles over 36 huller, og flere steder er det på to forskellige baner.

Fire danskere på Walton Heath, England

De fire danskere i US Open kvalifikationen på Walton Heath er Lucas Bjerregaard, Marcus Helligkilde, Rasmus Neergaard-Petersen og Niklas Nørgaard.Der er 111 deltagere, og blandt de tilmeldte er bl.a. også Rafa Cabrera-Bello, Ross Fisher, Alex Fitzpatrick, Sam Horsfield, Lee Westwood, Bern Wiesberger.

US Open Final Qualifying – England, leaderboard

Mange PGA Tour spillere i Dallas

På Dallas Athletic Club i Texas er der omkring 140 spillere heriblandt en række fra PGA Tour. Blandt dem Cameron Champ, Joel Dahmen, Francesco Molinari, Sebastian Söderberg,  samt Sergio Garcia, Patrick Reed, Brendan Steele og Carlos Ortiz fra LIV Golf.

US Open Final Qualifying – Dallas, leaderboard

34 spillere i Japan

Der er kun 34 spillere på Hino Golf Club i Japan, men der spilles så også kun om tre pladser i US Open.

Ryo Ishikawa og LIV Golf spilleren Scott Vincent er blandt deltagerne.

US Open Final Qualifying – Japan, leaderboard 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk