PopulærtLadies European TourAlexandra Försterling vandt Mallorca Ladies Open

Alexandra Försterling vandt Mallorca Ladies Open

Alexandra Försterling vandt Mallorca Ladies Open, der blev spillet fra torsdag til lørdag på Golf Sun Muntaner. Det var den 23-årige tyskers anden LET sejr i år.

Smilla Sønderby var eneste danske deltager, men hun trak sig efter første runde med en skade.

Efter den anden af de tre runder havde Chloe Williams føringen i -9 foran Alexandra Forsterling i -8 og Kristyna Napoleaova i -6.

Med en finalerunde i -5 vandt Alexandra Forsterling i -13, hvilket var fem slag bedre end Trichat Cheenglab i -8. Anne van Dam  blev nr. 3 i -7 foran Caroline Hedwall og Marta Sanz Barrio i -6. Chloe Williams, Kristyna Napoleaova og Lee-Anne Pace delte 6. pladsen i -5.

Den blot anden med to sejre i år

Det var som nævnt Alexandra Försterlings anden sejr i år, da hun vandt VP Bank Swiss Ladies Open i september. Hun er den blot anden spiller med to LET sejre i år, og den anden er Celine Boutier med sejre i The Amundi Evian Championship og FREED GROUP Women’s Scottish Open Presented by Trust Golf.

Sæsonfinale i næste uge

LET sæsonen afsluttes i næste uge med Andalucia Costa del Sol Open de Espana på Real Club de Golf La Brisas i Marbella. Her står Nicole Broch Estrup og Smilla Sønderby på deltagerlisten.

Mallorca Ladies Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk