PopulærtLPGAEmily i top-10 da Patty Tavatanakit vandt Honda LPGA Thailand

Emily i top-10 da Patty Tavatanakit vandt Honda LPGA Thailand

Patty Tavatanakit fra Thailand vandt Honda LPGA Thailand, hvor Emily K Pedersen blev nr. 7. I sidste uge vandt Tavatanakit på LET i Saudi Arabien.

Inden finalerunden førte Patty Tavatanakit i -16 foran Madelene Sägstrom i -13, mens Emily K Pedersen, Hye-Jin Choi og Hyo Joo Kim delte 3. pladsen i -12.

Med seks birdies på de sidste 8 huller og en runde i -9 kom Albane Valenzuela til -20 for turneringen, og Patty Tavatanakit skulle lave birdie på sidste hul for at sikre sig sejren. Det gjorde hun, og efter en runde i -5 vandt Tavatanakit i -21 foran Valenzuela i -20.

Sei Young Kim og Hye-Jin Choi delte 3. pladsen i -18 foran Natthakritta Vongtaveelap og Hyo Joo Kim i -17.

Emily K Pedersen afsluttede med en fin runde i -4, men faldt lidt tilbage til en 7. plads i -16, som hun delte med Lilia Vu.

Nanna Koerstz Madsen, der vandt turneringen i 2022, begyndte dagen som nr. 21 i -8, og med en runde i -1 blev hun nr. 29 i -9.

To sejre i træk – anden sejr på LPGA

Det var som nævnt anden uge i træk at 24-årige Patty Tavatanakit kunne løfte et trofæ, da hun vandt Aramco Saudi Ladies International Presented by PIF på LET i sidste uge.

Det var hendes anden sejr på LPGA, og den første var major turneringen ANA Inpiration 2021, som nu hedder Chevron Champiopnship. I 2019 vandt hun tre gange i blot otte turneringer på Symetra Tour, nu Epson Tour!

Der er flere spillere fra Thailand som gør det rigtig godt på LPGA, og Patty Tavatanakit er nu den sjette thai med to eller flere sejre på LPGA.

Honda LPGA Thailand, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk