Challenge TourBjörn Åkesson vandt NMB Championship - comeback efter 5 års pause

Björn Åkesson vandt NMB Championship – comeback efter 5 års pause

Nordic League 2023 vinderen Björn Åkesson fortsatte sit imponerende comeback til professionel golf ved at vinde NMB Championship, tællende til Sunshine Tour og Challenge Touren. Turneringen blev afkortet til 54 huller efter kraftig vind lørdag.

Nicolai Kristensen blev bedste dansker på en 17. plads i -9 efter en finalerunde i -1, Hamish Brown nr. 27 i -8 efter en runde i par og Jeppe Kristian Andersen nr. 60 i +3 efter en runde med tre dobbeltboges og en score i +8.

Martin Simonsen, Christoffer Bring og Joachim B Hansen missede cuttet, mens Oliver Hundebøll trak sig undervejs.

Björn Åkesson vandt

Med en finalerunde i -4 vandt Björn Åkesson i -18 foran Lee Slattery i -17 og Hayden Hopewell i -16. Martin Couvra blev nr. 4 i -15 foran Jonathan Caldwell i -14.

Bedste sydafrikaner blev Jaco Prinsloo på en 6. plads i -13, som han delte med Romain Wattel.

Åkesson indstillede karrieren i 2017 – vandt Nordic League i 2023

Nu 35-årige Björn Åkesson spillede fulde sæsoner på DP World Tour i 2013 og 2016, men indstillede karrieren i 2017, hvor han klarede cuttet i blot én af 11 turneringer. Han blev golftræner, men vendte tilbage til professionel golf i 2023, hvor han vandt Nordic League ranglisten efter tre sejre i sæsonen.

NMB Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk