PopulærtLadies European TourNicole i top-10 da Bronte Law vandt Lalla Meryem Cup

Nicole i top-10 da Bronte Law vandt Lalla Meryem Cup

Bronte Law vandt LET turneringen Lalla Meryem Cup, som blev spillet fra torsdag til lørdag på Royal Golf Dar Es Salam, Blue Course. Ricardo Gonzalez vandt på PGA Tour Champions, der spillede på Red Course, foran Thomas Bjørn på 2. pladsen.

Nicole Broch Estrup var nr. 19 i par inden finalerunden, som hun gik i -4, hvilket gav en 10. plads i -4. Sofie Kibsgaard var nr. 31 i +1, og med en runde i -1 blev hun nr. 30 i par.

Nicole Broch Estrup – Foto: Tristan Jones / LET
Bronte Law vandt for tredje gang på LET

Inden finalerunden havde Maria Fassi føringen i -12 foran Pauline Roussin-Bouchard i -8 og Ines Laklalech fra værtslandet Marokko i -5.

Bronte Law var kun i -4, men med en runde i -9 efter en eagle, ni birdeis og to bogeys, vandt hun i -13 foran Pauline Roussin-Bouchard i -10.

Fatima Fernandez Cano og Maria Fassi delte 3. pladsen i -9.

Det var 28-årige Bronte Laws tredje sejr på LET, da hun også vandt Dubai Moonlight Classic 2021 og Aramco Team Series – London 2022. Hendes første store sejr var dog på LPGA, hvor hun vandt Pure Silk Championship 2019.

Lalla Meryem Cup, resultat

Sofie Kibsgaard – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk