PopulærtPGA TourNicolai Højaard i stjernefelt på ikoniske Pebble Beach

Nicolai Højaard i stjernefelt på ikoniske Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens verden. I år er turneringen forfremmet til en Signature Event, så hele verdenseliten, inklusive Nicolai Højgaard, er med i det 80 mand store felt.

Turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

AT&T Pebble Beach Pro-Am har altid været fyldt med store stjerner, og sådan er det naturligvis også her i 2024. Efter turneringen er blevet en Signature Event har alle de kvalificerede spillere meldt deres ankomt, og det betyder at 27 af verdens 30 bedste golfspillere er til start inklusive verdens nummer et, Scottie Scheffler og nummer to, Rory McIlroy samt Viktor Hovland, Xander Schauffele, Jordan Spieth og Max Homa bare for at nævne et par af de store profiler.

Med danske øjne er der naturligvis fokus på Nicolai Højgaard, ikke mindst efter hans fantastiske andenplads i sidste uge. Danskeren fik en næsten perfekt start på PGA-sæsonen med andenpladsen på Torrey Pines, og nu skal han så forsøge at følge det flotte resultat op i kamp mod verdens bedste.

Højgaard er nu nummer 30 på verdensranglisten, og det bliver spændende at se til start i årets klart stærkeste felt. Med kun 80 spillere til start spilles der uden cut, så alle spillere er med alle fire dage.

Sidste år vandt Justin Rose turneringen, og kigger man på spillere med gode resultater på banen, så springer Viktor Hovland navn i øjnene. Nordmanden vandt sin US Amateur titel på Pebble Beach tilbage i 2018, og blev nummer 13 i fjor. Jordan Spieth er fast deltager i turneringen og har både en sejr og en andenplads på Pebble Beach, så verdens nummer 14 må bestemt regnes blandt favoritterne.

Trods det mindre felt, så er det stadig en Pro-Am med 80 amatører. Det er alt fra forretningsfolk til skuespillere, musikere, og primært amerikanske sportsstjerner, der er med i turneringen. Blandt kendisserne i år er de tidligere NFL stjerner Tom Brady og Aaron Rogers samt den tidligere basketball spillere Paul Gasol.

I år spilles der på to baner. Udover Pebble Beach, så skal spillerne spille en runde på Spyglass Hill enten torsdag eller fredag, mens weekendens to finalerunder spilles på Pebble Beach.

PGA Tour Live sender fra 17.30 hver dag inden hovedsendingen begynder kl. 21.00 og 19.00 i weekenden.

AT&T Pebble Beach Pro Am kan følges på discovery+ og Eurosport
  • Torsdag den 1.2.: 21.00 – 01.00
  • Fredag den 2.2.: 21.00 – 01.00
  • Lørdag den 3.2.: 19.00 – 01.00
  • Søndag den 4.2.: 19.00 – 00.30

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk