PopulærtDP World TourEdoardo Molinari vandt Trophee Hassan II - flot 4. plads til Lasse...

Edoardo Molinari vandt Trophee Hassan II – flot 4. plads til Lasse Jensen

Undervejs spillede både Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard med om sejren i Trophee Hassan II, men det var Edoardo Molinari som løb med sejren efter omspil.

Inden finalerunden førte Paul Dunne i -8 foran Renato Paratore i -6. Lasse Jensen var på en delt delt 3. plads i -5, mens Lucas Bjerregaard var på en delt 6. plads i -4 efter han afsluttede 3. runde med tre bogeys i træk.

Flot 4. plads til Lasse Jensen

Lasse Jensen pressede lidt på i toppen. En overgang var han blot ét slag fra førstepladsen, men efter en runde i -1 sluttede han på en – trods alt – flot 4. plads i -6.

Lucas Bjerregaard var rundt i +3, så han faldt desværre tilbage til en 27. plads i -1.

Lucas Bjerregaard

Jeff Winther blev nr. 34 i par, hvilket også var hans score i begge finalerunder, mens Thomas Bjørn missede cuttet efter anden runde.

Edoardo Molinari vandt efter omspil mod Paul Dunne

Paul Dunne blev presset af flere spillere undervejs, men holdt sig helt fremme. En finalerunde i -1 var dog ikke nok til at sikre ham sejren, for efter en birdie – eagle afslutning var det Edoardo Molinari, som skulle indhentes.

Med en runde i -5 sluttede Edoardo Molinari i -9, hvilket Paul Dunne også nåede til med en birdie på 18. hul, så de to skulle i omspil.

I omspillet var Paul Dunne i problemer, så Edoardo Molinari vandt sin tredje Europa Tour sejr med en par mod Dunnes bogey.

Edoardo Molinari efter sejren i Trophee Hassan II 2017

Paul Waring blev nr. 3 i -8, mens Lasse Jensen delte 4. pladsen i -6 med Victor Dubuisson.

Edoardo Molinaris tredje Europa Tour sejr

Efter nogle resultatmæssige skuffende år har nu 36-årige Edoardo Molinari været på tourskolen i både 2015 og 2016.

I 2010 vandt han både Barclays Scottish Open og Johnnie Walker Championship at Gleneagles, hvilket var med til at sikre ham en plads på Ryder Cup 2010 holdet.

Trophee Hassan II, resultat

Paul Dunne

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk